Hacer188 Ayaz_Kuzum benimde yoktu canım olmayabilir sadece 2 hafta bulantım oldu oda sabah yataktan kalkip istifra edince hemen geçiyordu 1 dakikacik sadece inşallah seninde olmaz😊
H-Bade Ayaz_Kuzum Maşallah bende 10 haftalık oldum bulantı uyku baş dönmesi agrı yok halsiz de değilim şükür ama düşük riskim var 7. Haftadan beri yatıyorum progestan kullanmama rağmen bulantı uyku yan etkisi olmadı :)
H-Bade Ayaz_Kuzum amin canım Teşekkür ederim Inşallah Rabbim evlatlarımızı hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder o gün gelince hepsi geçiyor 😊❤
muallimehanimmom5 Beyazguvercin2 ilk 3 ay leblebi ile o sarı suyu bastırmaya çalıştım sabahları kalkınca bir avuç felan beyaz leblebi iyi geldi bana ben zorluyordum yeyim bir şeyler diye yiyip kusuyordum en azından cünkü ilaçta bana fayda etmemişti
Sibells Ayaz_Kuzum bende aynı haftadayım bulantım var di prilam yazdı doktorum baya iyi geldi kusmam hiç olmadı inşallah da olmaz :)
elifeari Ayaz_Kuzum 9+5 bende de hiç belirti yok dört kez doktora gittim acaba oldu mu düştü mü ne oldu diye hepsi normal dedi.
Ayaz_Kuzum elifeari Allah korusun øyle seyler getirmeyelim aklimiza🥺 Cok sukur ki normalmis, var bøyle bizim gibileri semptomlari olmayipta saglikli gebelik geciren☺️ Rabbim herkese saglikla kucagina almayi nasip etsin inshaAllah🥰🤲🏻
papatya56 Bende bugün 8 haftalığım cok mıdem bulanıyo şükret keşke benımde bulamasa hiç bir şey yiyemiyorum
Ayaz_Kuzum papatya56 Cok sukur canim sadece merak ettim de sordum. Rabbim yardimcin olsun, sifa versin inshaAllah🤲🏻💕
Aysenurctn32 Ayaz_Kuzum valla harika bişey bulantının olmaması. Doğumuma son 8 gün var ameliyata girerken bile hap arıcam sanırım..
Ayaz_Kuzum Aysenurctn32 øyle simdilik umarim ilerde olmaz☺️ Allah kolaylik versin, saglikla kucaginiza alin inshaAllah🥰🤲🏻