DerinsMomm hissettiklerimi çok güzel tercüme etmişsiniz çok teşekkür ederim. Ben kimsenin kalbini kırmak için burada değilim. Kimsenin acısı ile ilgilide yorumda yapmam yapamam. Ama insan ne yaşarsa yaşasın gerçekten gördüklerinden, okuduklarından etkilenen ve psikolojisi ciddi anlamda hassas hatta paranoyak insanlar var ve burası ciddi manada hamilelikle alakalı her konuda yaşananlardan hassas insanların bir arada olduğu bir platform. Ki herkes hislerini anlatsın, fikir alsın, acısını paylaşsın diye burası var elbetteki. Ama bunu bencilce değil buna karşılık vermek isteyenlerle yapsınlar. Lafım bu hanımefendiye değil. Dediğim gibi kendisi zaten o hassasiyeti gösterdi ve gerekli düzenlemeyi acısına rağmen yaptı. Allah razı olsun kendisinden tekrar diyorum Allah kucağını bol bırakmasın gönlünden geçenler hayırlısıyla kabul olsun, duacısıyım.. Belki onu savunmaya geçip polemik yaratanlardan daha çok dua etmişimdir halini anlamaya çalışmışımdır. Ama diğer insanların üslupla ilgili bir problemi var buna inanmaya başladım artık. Çünkü anlayışlı yaklaşınca tepene binme eylemi gerçekleştiriyorlar.. Ki kaldı ki hepimiz hamileyiz veya hamilelik için buradayız, üzülüyoruz korkuyoruz.. Niye bu saldırganlık anlamadım..