Bsrdgtkn okuyorum okuyorum cidden anlamaz insanlar basiniz sagolsun ben 3 kere 2 aylık kalbi durdu 3 defa kürtaj oldum nerde kalp durması okusam icim buruk oluyor banada zamanında dediler korkuyoruz yazma paylaşma yaşayanlarla arkadaş olduk burda bazıları ile görüşüyoruz bile kimi doğum yaptı kimi gebe bi bende işte sorun rahmim de paso 2 kerr ameliyat oldum gene rahmimi düzeltmemişler hastanede odasından yazıyorum sana 2 opersyn olmuşum kanamam çok olmuş rahmimdn sürekli işlem görmektn artk çok korktum doğumhane katında aldılar bile bebek sesleri gelio gece annem uyudu ağladım istemsizce bi anne daha vardı kaybeden bebeği almamislar bile sağlık bakanlığını ararız diye hemşireler konsuodu yan odalarda nts mi nstmi ne onlar bağlı kalp sesleri gelio bebeklerin doğum iick gelenler var duyuyorum ne güzel diyorum kendimce ama kendime üzülüyorum normlde eve godnerrledi ama yatis verdiler kanlarım düşmüş diye şimdi iyiyim tbi inş eve gönderirler ugrascaz senle dedi rahîm için doktor 2 ayda yasak gebelik spiral taktılar yapışıklık tekrarlamasin diye karnimdan da girip sol tüpüm onun e bağırsak gelmiş onu da hallettiler artık diyorum anne olsak gerçekten yasayan anlar yaşamayan anlamıyor esimin akrabası ablada dogum yaptı sonra ciğerler gelismemis vefat etmişti kiz bebek idi ve smdi yine kızı oldu sağlıklı 2 yaşında inşallah sizinde tekrar benimde tekrar olucak burda çok gördüm 2.de güzel doğum yapanlari 🤲