Gamzeozbek-1 Kızlar çarşamba günü sabah doğuma gircem kısmetse spinal sezeryan olcak ama çok korkuyorum belden vurulan iğneden özellikle spinal sezeryan olanlar tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Ilkim_05 Gamzeozbek-1 hayirli doğumlar simdiden canim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, bende cuma spinal olacağım Allah nasip ederse bnde burda bekleyeyim heyecan korku sevinç hepsi bi arada
sema12818 Gamzeozbek-1 bende spinal sezeryan düşünüyorum Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin geçmiş olsun şimdiden ben de şurada bekleyeyim
Fatma Gamzeozbek-1 ben 2018 de yaptım , hiçbir skıntı çekmedim sonrasında bel ağrısı falan da yaşamadım
Kubra3525 Gamzeozbek-1 canım ben 4 ay önce oldum spinal sezaryen igneden bende çok korkuyordum ama ignenin girdigini bile gram hissetmedm dokunuşu hissettim sadece hatta yapmadılar heralde dedim sorguladım yani sonra direk uzandım ellerimi iki yandan bagladılar önünde örtü var zaten görmüyorsun ben daha başlamadılar diye düşünürken 10 dk içinde bebegimin aglama sesini duydum o an o duygu anlatılmaz yaşanır gerçekten böyle bi huzur yok sonra bebegimi getirdiler öptüm kokladım götürdüler ailemin yanına benimde dikişlerim bitince odama çıkardılar merak ettigin bişey varsa sorabilirsn rabbim hepinize sag salim dogumlar nasip etsin yavrularımızada uzun hayırlı ömürler🥰
Sedakra Bende ilk doğumumda spinal sezeryan oldum doğumdan sonra bi sorun yaşamadım ama 3 ay sonra tekrar hamile kaldığım için 2. Hamileliligim şiddetli bel ve bacak agrisiyla gecti
Gamzeozbek-1 Kubra3525 canım inşallah bende duymam kendimi çok odakladım ona sanki böyle iğne yapılırken acı duyup anlık refleskle ziplicakmisim gibi geliyo bana korkuyorum kendimi rüyamda bile onu görüyorum 🙈
Aysenuramahamis Kubra3525 Allah bağışlasın☺️ Sezaryen sonrası ağrı sancı oldu mu sütünüz geldi mi kaç günde toparlandınız ?
Escembir Gamzeozbek-1 bende 18 ekimde spinal sezeryan olucam nasipse. Burda durayım tecrübeli annelerden duymak isterim bende 🥰
Gamzeozbek-1 nunuu01 inşallah ikimizinde güzel geçer canım çok az kaldı heyecan stres korku karışık duygular
Kuzeey DerinMavii Bağlama gibi değil canım kendini korkutma. Ani refleksleri engellemek için yapılan birşey. Oynatabiliyorsun ellerini sadece iki yanda oluyor .
mel59 Gamzeozbek-1 Benim eşim anestezi teknisyeni korkulcak birşey yok, bende sezeryan olacağım sanırım, Allah yardımcımız olsun en güzel şekilde gerçekleşsin inşallah doğumunuz,bende 34+3 oldum bugün 🤲🏻❤️
Yusufaras81 Gamzeozbek-1 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim öncelikle canım.Bende aşırı korkuyordum ama İnan hastaneye giriş yaptın mı herşey kendiliğinden gelişiyor ve sen heyecandan hiçbir şey anlamıyorsun bile hele iğneden hiç korkma sinek ısırığı gibi benim ameliyatım ve sonrası çookkk güzel geçti ağrısız sızısız rabbim sana da böle kolay bir doğum nasip etsin inşallah zaten bebeğini gördüğün an herşey bitiyor 🥰🤲🏻
Gamzeozbek-1 Yusufaras81 amin inşallah canım dua et banada kolay geçsin. Aslında bi yandan bende öyle diyorum hastaneye girince herşey oluvercek gibi geliyo simdi korkudan diyorum keşke o gün hastaneye yatınca sakinleştirici bişey yapsalar diye çok panik yaptım
Mehtap23 Gamzeozbek-1 2015 de oldum spinal sezeryan ve aşırı rahat geçti bebeğimide gördüm. Sonrasında bel ağrımda olmadı. Kişiden kişiye değişebilir belki bende kanamada abartı olmadı iki gün korkudan hasta pedi kullandım sonra baktım aynı az az normal pede geçtim 🤷♀️ Yinede kişiden kişiye değişiyor.
DerinMavii Kubra3525 spinal de kendimizde olmuyor muyuz yoksa genel anestezi de mi bağlıyorlar anlamadım canım
Gamzeozbek-1 DerinMavii her türlü ameliyatta elleri bağlıyorlar diye biliyorum canım o an ki refleksle önünde ki perdeyi acabilirsin mesela travma olur falan gibi düşünüyorum
Kuzeey Gamzeozbek-1 Elektrik çarpması gibi birşey canım. Ama uzun sürmüyor geçiyor hemen. Bacaklarının uyuşması biraz gıcık bir his olabiliyor. Ama o kadar sürede bebeğin çıkıyor ki ondan sonra başka birşey düşünemiyorsun . Ayetel Kürsi falan okursun çok iyi geliyor . Miden falan bulanırsa da söyle hafif dozda sakinleştirici verirler .