Kumru_ Guneyinannesi1 Dikkat edin oluyordur mutlaka fark etmemiş olabilirsiniz. Belki de olmuyordur 😁😁
Guneyinannesi1 Kumru_ ay bilmiyorum ama çok aşağıda oğlum sanırım oturduğumda bile sanki vajinada hissediyorum hareketleri sizdede oluyor mu
Kumru_ Guneyinannesi1 Evet benimde öyle bayağı aşağıda hissediyorum hareketleri. En son 29.haftada makat geliş olduğunu öğrendim. Ayaklar orda olduğu için hareketlerin öyle olduğunu tahmin ediyorum. Ama dönmüş de olabilir. Randevum on gün sonra bakalım dönmüş mu beyefendi
Guneyinannesi1 Kumru_ yaa bende salı günü gitmiştim geçen bas asagiyaydi belkide dönmüştür ondan altta hissediyorum
Kumru_ Guneyinannesi1 Ben kaburgamin altında yumru hissediyorum başıdır büyük ihtimalle.sizde de var mı öyle birşey. Eğilirken zorlanıyorum o sertlikten dolayi
MinnieMouse Kumru_ bebislerin eklemlerinden geliyomus o sesler 🤣 ben de korkmustum ama normalmis. Kizim 16 aylik hala kucagima alirken bi yerleri cat cut eder 😅
bugo İlk geldiğinde bende şok olmuştım ama alıştım arada eşimle ikimizinde duyacağı şekilde geliyor 😂 37. haftadayım sanırım 33 ten beri duyuyorum😁 eklem sesiymiş🙊