tatliayminaninannesi Kumru_ benden de az önce geldi o ses ilk defa 😅 araştırdım bebek dönerken çıkan eklem sesiymiş
Kumru_ Guneyinannesi1 ilk gebeliğimde de olmuştu bir kere. Karnımdan geldiğine emin olamamıştım. Ama bu sefer eminim birkaç kere oldu 😯
rengarenkduduv tatliayminaninannesi Yokkkkkk artık bu hamilelik sonlanana kadar daha neler duyup öğreneceğiz😊 Neyse bu bilgi de kenarda köşede kalsın kendime lazım olmasa bile kullanırım bu bilgiyi😂
tatliayminaninannesi Kumru_ o değilde kadının biri yazmış o çıt seslerini duydum 2 gün sonra doğurdum diye 🙄 o daha ürkütücü 😅😅😂
benefsaneyimxd az önce hareket ediyordu dokundum bende hissettim o çıt sesi inşallah önemli birşey değildir ve inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız evlatlarımızı
Tugcegundogdu Kumru_ bede 31 haftaligim baydir duyuyorum o çıt seslerini hatta bu aralar baya atti dun annem karsi koltugumda oturuyodu 3 kez duydu kadıncagaz şok oldu 😁😁😁
Busraya 33-34haftadan beri nerdeyse hergün duyuyorum artık eşimde baya baya duyuyor her seferinde şok geçiriyor :D bebek oynadıkça sanırım eklemlerinden geliyor
Kumru_ Guneyinannesi1 Dikkat edin oluyordur mutlaka fark etmemiş olabilirsiniz. Belki de olmuyordur 😁😁