Dilekcnkn NBA Yok yok stres yapma ama elektronik sınavı geçtiysen kolay birde otomatikse ohh hemen geçersin 😂
Dilekcnkn NBA İnanamıyorum 😂 bir ara dedim bende yapayım ama eşim galerici aldığı her araba da otomatik senin neyine manuel dedim vazgeçtim 😂😂
Delicesareti Zuzu1987 baya ara vermişsiniz normal de kontroller aylık olur ama siz nerdeyse 9 haftadır gitmemişsinzi iyi sabır valla ben asla o kadar bekleyemezdim
Zuzu1987 Delicesareti kendi doktoruma gitmedim başka şehirde olduğum için tabiki gittim 2 kere başka doktora ama ultrason çok eskiydi ben goremedim
Delicesareti NBA bebeğin pozisyonu uygunsa öğrenirsniz bence inş gösterir kendini bazı bebekler aşırı inatçı oluyo ☺️
Delicesareti Dilekcnkn stres yapmayın zaten insanın başına ne gelirse stresten geliyo anne yüreği işte aklına neler geliyodur ben daha bugün sokakta kavga eden erkek çocukları görünce bile korktum çocuğumu da döverler die 🤦♀️
Dilekcnkn NBA 😂😂 valla çok zevkli gerçekler kendimi havada gibi hissediyorum bazen ama bazen de çok yoruluyorum 😂
Mrs-Turkk Delicesareti ben beeennn 32 olduuk cok heyecanlıyıım 😍çatı kontrolü yapar mı ki merakta ediyorumm
Delicesareti Mrs-Turkk öyle çok detaylı yapmıyorlar ya benim maksimum 5 dakika sürüyo önce sorun var mı die bakıyo sonra yüzünü görmek için çabalıyo kendini göstermediği içinde kısa sürüyo muayem
Mrs-Turkk Delicesareti doktorum baya uğraştı yüz üstü yattığı için göremedik kızımı bu seferr ☺️ nst ye girmeye başladık
ozgeakkaya Moniza Hepsi aynı olmaz canım pozisyona bağlı belki seninki gösterir hemen ☺️Kaç haftalıktınız?
ozgeakkaya Moniza O zaman biraz erken gibi sanki bazı doktorlar görüyor ama yinede kesin olmaz o haftada bence ☺️Hayırlısı olsun