Melisaelf ilk 6 ay çocuk düşünmedik sonra karar verdik denemeye başladık her ay heycanla bekleyip sürekli bir hüsranla karşılaşıyorduk 3 ay sonra içimemi doğdu bilmiyorum ama bir sorun olduğunu düşündüm ve doktora gittim hormon testi yumurtalık sayısı rahim şekli vs herşeye baktılar birşey çıkmadı sonra eşimden sperm testi istediler ve o zaman anladık istesemde normal yollardan anne olmicamı ve hemen araştırmaya başladık hangi tüp bebek merkezine gidebiliriz diye ve bahçeci fulya tüp bebek merkezi çıktı karşımıza namını baya duydukta araştırırken ilk olarak bir üroloji doktoruna göründü eşim bir tedavi başlattı ilaç tedavisinin bir faydası olup olmicağını görmek için 2 ay sürdü bu tedavi ama beklenenin çok çok altındaydı tedavi sonu test sonucu ve hiç vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisine başladık iki ay sürdü yumurta takibi iğneler vs derken 11 eylülde transfer yapıldı ve transferimin 8. Günü anne olucağımı öğrendim kızlar şuan 6+4 haftalık gebeyim yaniii çok uzun oldu ama uzun lafın kısası evliliğimizin 2. Senesi bitti ve ben hamile kaldım Rabbim isteyen herkese nasip etsin benim durumumda olan ama durumu olmayıp tedavi olamayan herkesede gani gani yardım etsin inşallahhh ❤️🙏🏼🌸