H_myra1 Melisaelf 2.hamileligimde istedigim ay kaldım hemen 3.süprizli bebek ilki de korunmamıştık olursa olur demiştik 😅
Aysebln Melisaelf İlk hamilelik evlendikten iki ay sonra öğrendim ikinci hamilelik spirali çıkardıktan 8 ay sonra geldi mucizem 🙏🧿❤️
Havvayy Melisaelf öncelikle üç gebeliğimin üçüde ovulasyon testi sayesinde Birincisi ilk ay ama kürtajla sonuçlandı İkincisi ilk ayda düşükle sonuçlandı Üçüncüsü 5. Ayda 13. Haftamdayım hamdılsun Rabbim isteyen tüm islam alemine sağlıkla kucaklarına bebişlerini almayı nasip etsin inşAllah
ozgekuzey Melisaelf denemeden 2sene sonra artık salmıştık hiç birşeye dikkat etmiyordum ümidimi kesmiştim ama tamda o anda geldi miniğim 🙂
Fidanaaa 7 aylık evliyiz ve 7 aylık hamileyim 🤣 Allah isteyrn bekleyen herkede hayırlısıyla en yakın zamanda nasip etsin 🙏🏻
Smilend Melisaelf 1. Ay da 😅 bu kadar hızlı olacağını bilsem bir kaç ay daha beklerdik 😁 evliliğimin 9. Ayı 😊
Yagmurgel2020 Melisaelf 5. Ayında kaldım düştü , 6 ayda bida kaldım çok şükür doğumuma sayılı günler var 🙏🏼
Zehratay Semanurelkun ilk kızımda korunmayı bırakır bırakmaz o ay hamile kaldım şimdi yeni hamile olduğumu öğrendim 3. Ayda hamile kaldım
mltmsytgncr Evlendikten 8 ay sonra hamile olduğumu öğrendim ama Kimyasal Gebelik olduğunu öğrendik. Daha sonra 4 ay sonra tekrardan hamile olduğumu öğrendim çok şükür şuan bir sıkıntımız yok herşey yolunca bebeğim gayet sağlıklı 7+3 olduk👼