Dilekcnkn Mikmikbuk En güzel insan sıkılmaz valla izleyebildiğimiz kadar izleyelim sonra televizyon nedir belki onu bile unutabiliriz 😂😂
Ece003 Mikmikbuk kanunsuz topraklar çok hoşuma gitti Esra bilgiç ve Uğur güneş hayranı olarak ,yargı ,masumlar apartmanı yalancılar ve mumları ,yalancı, camdaki kız bu kadar 😄
ruhanadagdelen Mikmikbuk yargı, aşk mantık intikam, camdaki kız falan. Bende aksine eskiden hiç izlemezdim eşkiya dünyadan başka ama şimdi yanlızken beynimi bişeylerle oyalıyım diye izliyorum
Cinarsmom21 Ece003 dizi ortasında dedimki bunu bitirip öyle doğuma giderim anam hürrem öldü diziyi izleyesim gelmiyor 2 cm açıklıkla geziyorum bugün dedim bari açayım izleyim belki kendimce totem yaptım onu bekliyorum 🤣🤣🤣 fena sardı ama bundan sorma bebekli hayatımda kösem i izleyebilirsem izlicem
Ece003 ruhanadagdelen 🤷♀️Zaman geçmiyor 00.00 den sonra YouTube’dan izliyorum bir diğer diziyi😂 öğlen 5 te uyanıp gece 5 te yatınca böyle oluyor some uyku düzeni problem 😄
Miniklimonum Mikmikbuk Yargııııııııı büyük bir zevkle merakla izliyoruuumm 😍 sürekli polisiye kitapları Sherlock romanları okuduğum için tam benlik dizi 😀