Mikmikbuk Kızlar bu yıl hiç düzgün dizi izleyesim yok. Eskiden çukur, masumlar apartmanı, kırmızı oda, camdaki kız her güne dizim vardı. Şimdi acı,sorun, duygusal birşey varsa izlemiyorum sizde durumlar nasıl?😀 neler izliyorsunuz???
Deletedmom27272 deletedmom87894 azizeye gıcık oluyo musun peki 😀 ben gıcık oluyorum da kendime yandaş arıyorum 😂
Mikmikbuk Gul-42 AynurrBYK mutlufatos19 Delicesareti Canankmrc Aman ne çok yargı izleyenler var 😀 çevremde de başlayan var
Nurcnnnnbb Delicesareti bende yargıyı izliyorum ama doğrusu 3 bölüm oldu hala kim yaptı merak içerisindeyiz 😂
Canankmrc Mikmikbuk yargı kırmızı oda baslayınca Aşk mantık intikamı bıraktım onu izliyordum normalde aynı güne denk gelince kırmızı odadan kopamadım kardeşlerim evlilik hakkında herseye bakıyorum bide bazen
marbling10 Mikmikbuk dizi izlemiyorum ama bazen sıkılırsam online dan izlediğim yerli ybancı diziler var. Her hafta takip ettiğim bir dizi yok.
Dilekcnkn Mikmikbuk Valla eski dizileri izliyorum akşamları master chef oda az kaldı tek tek eleniyorlar bu sene zaten güzel dizi yok hep aynı