Smysmt zamanında çok çabaladım ama hep kendi istekleri kendi kuralları vardı. Şimdi onları gördükten sonra ben cabalamak istemiyorum. Tek başına cabalasa da artik ben istemeyecegim bunun da farkındayım. Geçen gün sen bensiz daha mutlusun dedi ses etmedim. Düşündüm gerçekten evde o yokken daha mutluyum. Benimle degilken daha mutluyum. Ondan hicbir sey istemiyorum canım bir sey istese bile anneme söylüyorum canim şunu istiyordu diye. Anneme de gecmis zamanla söylüyorum. Gecenlerde bir mevzu oldu canım bir sey istedi ilk defa esime söyledim. Günlerce baktı pahalı diye almadı. Sonra ben tekrar soğudum kendisinden. Paramiz olmasa tamam derim ama 30 tl ile kimse fakir olmaz. Yeri geliyor annenlere gonder zorda kalmasınlar, okuyan kardesine gönder diyorum. Allah var o da benim kardesim icin aynılarını soyluyor hakkını yiyemem. Ama arada böyle cimrilikler yapıyor. Insan sevdigi insana cimri olmaz diye düşünüyorum. Keske demek istemiyorum ama yanlis insanla evli olmamak isterdim. Isıtıp ısıtıp önüne koydugum konu olmasa da o konuyu düşündüğümü biliyor olsa gerek