Anne_N Hamilelikte dodex iğne olan var mı? Dün akşam vuruldum. Bugün kendimi çok iyi hissetmiyorum. Sebep iğne mi bilemedim. 12 hastalığım.
busra5501 Anne_N b12 değeriniz kaç. Ben 7 haftalık hamileyken haftalık bir tane olmak üzere bir kutu vuruldum. Şimdi 22 haftalığım doktoruö bir kutu daha verdi hiç bir yan etkisi olmadı hatta kendimi çok iyi hissediyorum vurulunca.
Anne_N busra5501 ben sindirim yolu ile b12 alamıyorum. O yüzden her ay düzenli 1 iğnem var. Hamile kalınca doktor izin vermedi başta vurulamadım. Şimdi izin verdi. Kendimi iyi hissederim diye umarken kötü olunca sormak istedim.
busra5501 gldn065807 ben hep her hafta vuruldum ama bir yan etkisi yok zaten değeriniz düşük olduğu için her gün demiştir
busra5501 gldn065807 multivitaminlerin içinde düşük oluyor canım bende multivitamin omega demir magnezyum d vitamini içiyorum ama b12 im düşük çıktı
gldn065807 busra5501 evet ya 15 gün içinde bu kadar düşmüş anlamadım çünkü ben 3 doktor tarafın dan kontrol altındayım bazen ayda iki üç kez kan veriyorum 15 gün önce vermiştim gayet iyiydi hepsi birden düşmüş
busra5501 gldn065807 neden acaba o kadar doktor bakıyor bir riskiniz mi var. İğne ile çok çabuk yükseliyor dert etmeyin hiiç
Kuzeymom Anne_N ben vuruşuyorum ilk önce haftanın 5 günü gergin vuruldum sonra her hafta bir tane vuruluyorum hiç bir yan etkisi olmadı bende iğneyi yapan yakarsa kalça da ağrı yapar sadece oda geçiyor zaten
busra5501 Kuzeymom 75 içiyorum. 4 yıldır içiyorum yan etkisi varmı bilmiyorum sadece çarpıntım oluyor bazen