Merhaba kızlar iyi akşamlar sadece içimi dökmek için yazıyorum anlatacak kimsem yok doldum gayri anneme anlatsam kadını üzemem bacıma anlattım kendin ettin kendin buldun dedi😢😢 ağlayarak yazıyorum
Eşimin daha önce evlenip boşanmıştı benim ise ilk evliliğimdi eşim evlendiği kadında evlenip boşanmış 1 tane de kızı varmış kadının o kızına babalık yapmış 1 buçuk sene ana sınıfına falan göndermiş bi dediğini 2 etmemiş öz babası bakmıyor diye kendisi ve kaynanamın anlatıklarına göre kız o zaman 5 yaşındaymışım ilk evlendiklerinde herşeyi almış bizim de bi kızımız var 4 aylık kızımıza birini alsa birini almıyor o boşandığı dul kadını çok sevmiş eşim bunu şimdi daha iyi anlıyorum 8 aylık Doğum yaptım düşünmekten sıkıntıdan üzüntüden eşim boşandığı kadına iPhone 8 plus almış bnim kullandiğim telefon ise iPhone 5s babam almıştı 5 seneyi geçti ve suan bozuk ekranı donuyor her yeri gezdirmiş İzmir aydın Bodrum Muğla Mersin İstanbul Artvin Trabzon Rize bunlar hatırladıklarım eşim memur bni bi tek Mersin’e götürdü onu da görümcem gil gidince bnde üzüldüm öyle onlar gelince biz gittik hepsi bu bnde çok üzülüyorum kendimi değersiz hissetiyorum ağlıyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdaydım biraz uzun oldu hakkınızı helal edin