Kizannesi92 Seda0651 Yanlis bilgi vermek istemem en doğrusunu doktorlar bilir tabi ama bende aynı şekilde kan da vardı bilemiyorum bende gelse emin olmak için panik yapıp acile gidermiydim zamanında hastanede geldi bunda nasıl olur tepkim ne olur birşey de diyemiyorum size
mel59 benim 34. haftam dün geceden beri kahverengi akıntım var , bu akşam yeşilimsi kanla karısık bi şey geldi sümük gibi nişan mı yoksa değil mi anlayamadım bilgisi olan varmı?
Dspn Rukensema kız mı erkek mı? ya ben de 39.1 gunlıgum 40 bulcaz sancı dıye bısey yok 2 once gırdı baska yok sımdı dort dolanıyoe ıcerde
Rukensema Dspn erkek canım erkekler geç gelir diyolar zaten 7 sinden 70 ine aynı bu erkekler umarım sancım gelir bu gece dua esin kendi açılmamla gider öyle alırım suniyi
Eellyy Gizemis herkesin farklı olabiliyor. Yine nişanı gelip günlerce doğumu başlamayan da var nişandan sonra suyu gelen de her doğum farklı işte kendini dinle ağrıların var mı kasılma yada adet ağrısı gibi ara ara giren
Rukensema zeynepemiromer şuan hastanedeyim yatışım yapıldı 6 cm açılmam var çok dua edin çok sancım var
Rukensema Melo97as ayy çok şükür doğurdumm bana göre çok zordu ama doktorlar ve ebem tık diye doğurdun dedi rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu herkese çok dua ettim ağrısız sancısız tek nefeste alın yavrularınızı kucaklarınıza inşallah
Melek3 Seda0651 bende burda durayım benimde bugün sarı sümüksü baya yogun bir akıntı tarzı bişi geldi bende onun Nisan olup olmadigini bilmiyorum ama sancım yok affedersiniz ama o bolgemin sanki aşağı kısmını jiletle küçük küçük çizikler atiliyormus gibi sızı var 🤷ne olduğunu bende bilmiyorum aşırı acayip tecrübesiz bilgisiz bir hamileyim 😂😅dogurcakmiyim onu bile bilmiyorum
Seda0651 Melek3 bende de geldikten sonra regl sancısı gibi ağrı başladı. 2 gündür var bugunn nst de biraz sancım çıktı . İnşallah dogumumuz yakındır
Zehrakutay2018 Benimde 3 4 gündü sarı renkte akimtim.var şu gibi ama parlak sarı kusura bakmayın kızlar hastaneye gittim bisey bulamadılar ama.hala devam.ediuit 34+4 ,gunluguz bilmiyorum.ya nasıl olacaksa
TuubAda zeynepemiromer 39.4 teyim bende de ne nişan var ne su birazdan dr kontrolumuz var özelde muhtemelen tarih verecek ne yapmalıyım bilmiyorum bu bebek kakasını bana da söyledi eğer kabul etseydim 6 günlük olacaktı bebeğim ama sanırım artık bekletmez beni 😏 sezaryen daha çok tedirgin ediyor beni de😓
Seda0651 TuubAda Devlette gün de vermiyor lar bişey de demiyor lar 42 ye kadar bekleteni duydum çok tedirginim 40+0 olduk 😩
zeynepemiromer TuubAda evet canım beni de tedirgin ediyor ama yarına gün aldım ben valla ne açılma var ne birşey beklesem risk alıyorum ve bu şekilde bekleyip bebeğin hayatı riske girenler var o yüzden yarın sezeryan olacağım
TuubAda Seda0651 evet devlete de gidiyorum orda daha zaman var diyorlar ne olacak bizim bu tedirginligimiz sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🤰
TuubAda zeynepemiromer hemen alacaklar mı peki canım? Bende bugün gittim biraz canımı sıktı dr ağlaya ağlaya geldim eve bebek ölebiliri bile duydum bir değerim yüksek çıkmıştı ona istinaden almak istedi şimdi de sen bilirsin döndürdü olayı ben olayım istedim alalım diyorum sen bilirsin siz çok cesursunuz bunları hamile birine söylemek cidden dr lar işi ticarete döktü dedirtiyor.😓