caglanurr Berraeva sizce ben 9 aylık bebeğimle içli köfte yapmaya kalkıp anamdan emdiğim süt burnumdan gelmişmidir bir daha içli köfteye tövbe etmişmiyimdir 😀
Berraeva Deletedmom93428 Hahaha kocam da gelmiş makarna yapsaydın niye şov peşine düştün diyo çok haklısınız 😂 bi daha töbeee😂
teletabi Berraeva ahaha eşin ile eşim kardeş olabilir🤣🤣benimkide öyle. Ay gerekirse kahvaltı gibi yaparız ne gerek vardı der. Bigün dedim yapayım öyle o zaman içimden. Yaptım bunu mu yicez sulu yemek yokmu 🤣tava var dedim yersen kafana 🤣🤣
Berraeva teletabi Ahahahhaha vallahi hepsi aynı demek ki onlar bakmasın yeter ki 😂😂 zaten ikinci çocuğu rüyanda görürsün diyorum😂 gelmiş ne zaman kardeş yapcaz diyo sabrımı ölçtüğünü düşünüyorum 😂
teletabi Berraeva 🤣🤣ben yaptım şuan 16+1 hamileyim🤣gözüm karamı desem insan en büyük darbeyi kendine vururmuş mu desem bilemedim🤣
Berraeva Deletedmom93428 Hahaha valla canım çok Sinop mantı çekmişti Allah bu instanin belasini vermeye orda ersemanti evi diye sayfa var ayyy ama nasıl güzel gözüküyodu dedim senin neyin eksik yap şovunu ama bi daha yapar mıyım asla 😂😂
Berraeva teletabi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸 valla cesur kadinmissin yiğidim tanımak isterim seni 😂😂😂
Civcivinannesiii Berraeva ahahahah Sizce ben bi heves kayseri mantisi yapıp anamı ağlatmismıyımdır 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Berraeva Civcivinannesiii Ahahahahah mantı zedegiller buraya 😂 ben de Sinop mantı çekti canım diye bu tantanaya girdim 😂
Deletedmom93428 Berraeva hahahah ay çok güildüm ya 😂😂bende dğn taze fasulue yapaym dedm fasulyeyi doğradm feryat figan kıyameti kopardo evde de tekim neyime güvendysem 😂 resmen yaptırmadı bana yemeği ya 😂😂😂
Berraeva teletabi Kız isteyerek mi oldu yoksa kaza kurşunu mu 😅 ben çok korkuyorum da kazara hamile kalırsam diye 😂😂