teletabi Berraeva bu naneleri bende yemiştim bebem küçükken 🤣 şimdi 14 aylık neredeyse emin ol şuan yapması daha zor 🤣🤣 hop minnak bir el hamurun içinde ayakta yapsam belim ağrıyor hamileyim birde 🤣
Berraeva teletabi Hahaha ay biraz büyüsün daha rahat yaparım diyodum ama desene o zaman hiç yapamam 🤦😂
teletabi Berraeva valla okadar zor oluyorki. Bide oğlum çok hareketli benim hiç durmaz sanarsın iple bağladın bana habire peşimde 🤣 ona rağmen yapıyorum zar zor. Eşimin gözleri parlıyor sanki masaya kuzu çevirdim 🤣🤣
Berraeva annesinin_beybisi Haha yok ben eda değilim blender olanı soruyosan @Deletedmom93428 ses ver bacım 😂
Berraeva teletabi Ben eşime verdim baksın diye o da gelip gidip yok acıktı bu annesi yok seni özlemis annesi diye diye kanser ettiler beni😂 eşim diyo ne gerek vardı makarna yerdik. bebeyi vermesem makarna mi der burun kivirdi ama 😂😂
teletabi Berraeva ahaha eşin ile eşim kardeş olabilir🤣🤣benimkide öyle. Ay gerekirse kahvaltı gibi yaparız ne gerek vardı der. Bigün dedim yapayım öyle o zaman içimden. Yaptım bunu mu yicez sulu yemek yokmu 🤣tava var dedim yersen kafana 🤣🤣