Gulonuz Kızlar artık bebek haraketlerini çok zor hissediyorum sizinde öylemi ? Eskiden kıpır kıpırdı artık çkk nadir görüyorum
Merveeeeekurt Gulonuz ay 2 saattiir benimkide öyle dün kıpır kıprdı buhün ağır ağır hareket ediyor ağlayıp duruyorum bende 😭 37 ye giricez yarın
Beliz100 Bebek9 geç değil ben 21 de zor hissettim kemdinizi strese sokmayın ilk gebelikse hele geç hissetmek çok doğalmış hissedersiniz yani Merak etmeyin 🌺
Bebek9 Gulonuz ilk gebelik benim. Ilk gebelikte 23. Haftada bile hisseden varmış ama böyle erken hissedenlere soruyorum
Prlpn8286 Bebek9 Cok geç falan değil sakın bunu kafanıza takmayın dediğiniz gibi ilk hamilelikte çok normal hayır insanlar neye dayanarak çok geç diyor gerçekten aklım almıyor.
Bebek9 Prlpn8286 insan ister istemez tedirgin oluyo vala. 4 gün sonra kontrolüm var inşallah bir sıkıntısı yoktur
Birgul Bebek9 18. Haftada seyirme gibi hissetmeye başlamıştım ama cok az ve bu düzensizlikler 27-28. Haftaya kadar devam etti. 19 da hissetmemeniz çok normal rahat olun yakında hissedersiniz☺️
Prlpn8286 Bebek9 Hiç tedirgin olacak bir durum yok merak etmeyin bu haftalarda hissetmemeniz çok normal. Siz iyi düşünün iyi olsun 🙏🏻
Beliz100 Merveeeeekurt ben de geçen hafta aynısını yaşadım eşim karnıma kulağını dayadı ben üzülüyorum duyamıyorum diye o hissetti gibi çok eahat edemiyorsanız bi acike gidip ultrasonda kalp atışına baktırıesınız. Yeri daraldıkça hareketler azalıyormuş öyle diyorlar
bugo Evett bi anda azaldı hemde şimdi sadece bi yere toplanmasını hissediyorum bir de arada çıt sesi geliyor tahminimce kemiklerinden😂🙊