Bebegimveben0811- Ara ara tansiyonumu ölçüyorum bugün de 13/8cikti çok nadir de olsa arada 14/8 çıktığı da oluyor ama geneli 11 12 gebelik zehirlenmesi mi var
Glhnss Bebegimveben0811- ihmal etmeden test yaptırın kontrol olduğunuz doktorla paylaşım bu durumu ben yaşadım gebelik zehirlenmesi strest yapmayın tabi oda yükseltir tansiyonunuzu
mom8327 Kal haftalıksınız? Bunu doktorunuza haber vermeniz gerekir acile falan gidin burda kimse uzman değil sonuç olarak
Glhnss Bebegimveben0811- evet bu haftalarda başlayabilir belirtiler siz sakin olun doktorunuzla görüşün test isteyecektir zaten
Bebegimveben0811- Glhnss aradan 10 dakika geçti şimdi de 11/7 nasıl yapılıyor test acaba cuma ya kadar beklesem olur mu
Glhnss Bebegimveben0811- tansiyonlarınız sınırda Korkmayın benim 17lere çıkıyordu ama ne olursa olsun risk olabilir ihmal etmeyin siz
Glhnss Bebegimveben0811- öyle sürekli ölçüm yapmayın 1-2 saatte bir ölçseniz yeter birde bir sağ kolunuzdan ve bir sol kolunuzdan ölçüm yapın hangi kolunuzdan yüksek çıkıyorsa tansiyonunuzu o kolunuzda ölçüm yapın.. Bazen tansiyon aletleri de yanıltabilir siz doktorunuza gidip en güzeli bir test yaptırın
Glhnss Bebegimveben0811- bende idrar testi almışlardı 24 saatlik testimin sonucu 3-4 gün anca çıkmıştı o yüzden en kısa sürede gidin doktorunuza
Glhnss Bebegimveben0811- şuan haftanız erken olduğu için tansiyon düşürücü bir ilaç verir doktorunuz takipler
Glhnss Bebegimveben0811- benim haftam yüksekti doğuma almıştı beni doktorum ama dediğim gibi benşm tansiyonum 17lere vuruyordu
Glhnss Bebegimveben0811- çok rahatsız değilseniz bekleyin Cuma’ya kadar diyeceğim ama buradan birşey demeyle olmaz bence siz bir doktora danışın