Eşimle dün gece kavga ettik. 9 aylık bi kızım var tek basıma evde çok yoruluyorum aksam yemek yedik onları topladık ben içerde kızımı uyutmaya çalışıyorum durmuyo diş dönemi bide ağlıyo çok huysuz kendisi çay çerez almış dışarda oturuyor sigara içiyor.. bende ordan işaret ettim yani gel de uyutalım sonra birlikte oturalım diye kaç gündür zaten belim çok ağrıyor 🥺 ordan sigarayı atıp cama ayağıyla vuruyor neymiş sigara içmesine bile karışıyormuşum bende dedim çocuğu biraz oyalasak uyutsak sonra beraber otursak daha iyi olmaz mı falan hemen bi tavır hemen küfür sinirleniyor cocuk nasıl hıçkıra hıçkıra ağladı ya daha yanıma geliyo bende gelme cocuk korkuyor git otur dedim böyle kavgamız başladı. Bende telefonu aldım o sinirle engelledim küfürlerini sinirini kaldıramıyorum artık… Sonra tekrar gitti balkona bende çocuğu uyuttum yatağına koydum kendisi de gitti uzandı bidaha da kalkmadı. Bende tek basıma oturdum. Uyuyunca da ayrı uyudum sabah kalkmış daha özür dilerim diyo neyin özürü ?? Engeli de kaldırmadım şu an işte böyle yapmasına dayanamıyorum artık yani çocuğumuz var insan değişmeli biraz kendine çeki düzen vermeli ya!!