ikiprensannesi2 Saadet14 28+4 son 80 gün kaldı Allah’ım hepimiz hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah 😘
Zuzu1987 Kubra2401 ayniyiz cnm 31+4 nefes almak cook zorlaştı kas ağrıları halsizlik rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Zuzu1987 Saadet14 son 66 inşallah bu dönemde seni bacak krampları bel ağrıları nefes darlığı gece uykusuzlugu halsizlik bekliyo cnm 3.trimester’a hoşgeldin sabırla sağlıkla kolayca geciririz hepimiz inşallah 🥰
Saadet14 Helpmee Yaaa çok geçmiş olsun canım benimde aşım yok en korktuğum o Rabbim sana da sağlık versin 🤲 biran önce gitsin
Saadet14 Tugceayse Aynen benim de serklaj bile oldum Rabbim saglikla zamanli doğumlar nasip etsin bize yavrularımızı bağışlasın 🤲🤲🤲
Saadet14 Kubra2401 Amin canım onlar için herseye değer sağlıkla zamaninda gelsinler de biz razıyız ağrılara 🤲🧿
Saadet14 Edali87 Aynısı bende de var ama buna şükür yeter ki saglikla kavuşalım yavrularımıza razıyız agrilara napalim 🤲
Edali87 Saadet14 ya gerçekten bebegimize kavuşalım sqgsaglim insallah.ben sadece o anı atlatmak istiyorum sezeryandan bile korkuyorum suan.. ama olup bittikten sonra bebeğinize kavustuktan sonra bi şekilde dikiş acı vs acımadan gecer yani