Minnime- Kızlaaar 38 haftalık olduk dün hurma yemeye başladım dün 3 tane bugün 5 tane yedim doğumu kolaylaştırdığını duydum emin olmak için soruyorum bi sıkıntı olmaz dimi ve günlük sayısı kaç olmalı 5 yeterli mi fazla mı
Asl90 Minnime- 37. Haftadan sonra günde 4 civarı ideal gibi bende yedim işe yaramadı ama faydasını gören çok insan biliyorum. Yemekte fayda var devam inşallah şifa olur
balbocegim27 Minnime- ne için sıkıntı olsun ki gerçekten ise yarar sa açılman olur sancin olur en fazla doğurursun işte zaten haftan da güzel 38 haftadasın ben 35 ten itibaren düzenli yemeye başladım ya 3 ya 5 tek sayılar da yiyorum şuan 36+5 im 2 cm açılmam var
Minnime- nazcicek_3 tek sayı yemek gerekiyormuş 1-3-5-7 gibi okuduğum yazıda 38. Haftadan sonra günde 5 tane yenmesi gerektiği yazıyordu gerçi aldığım hurmalar kiçik benim 🤣
Minnime- Ozlemflz evet bende öyle duydum ama tedirgin oluyorum nedense hurmaya bayılırım erken doğum riskim var diye hamileliğimden beri içim gitsede 1 tane bile yemedim simdi 9 aylık olduk o kadar özşemişim ki anlatamam ama yerken tedirgin oluyorum
Asl90 Minnime- yok yok makale bile vardı yanlış hatırlamıyorsam. Baya faydalı doğumun kolay olması için özellikle zararı olmaz tabi özel bir durumunuz yoksa şeker gibi
Busra2524 Merhaba bende bu soru için post açacaktım .. 35+3 üm ne zaman hurma yemeye başlayayım siz ne Zaman başladınız
balbocegim27 Busra2524 bence şuan başlamalısın tek sayılarda yemeye ben 35 te başladım 36+5 im 2 cm açılmam var ama gelen giden yok
Busra2524 balbocegim27 dün biraz sancım oldu Dr yazdım progestan iç dedi şaşırdım biraz açıkcası .. bende yerim de erken olur diye Korktum ama geçti yalancı sancılar başladı galiba cnm
balbocegim27 Busra2524 sancıya progestanı ilk defa duydum açıkçası bende 35+6 da öğrendim açıklığın olduğunu sancılarım da vardı bu güne kadar geldik
prensesannesiiiii balbocegim27 benımde o zamanlar cıkmıstı sancım ebe bakmıstı 1 cm demişti ondan sonra birdaha gitmedim yarın gidip öğrenmek istiyorum durumumu bazen sancılarım oluyor geçiyor bende günde 7 tane yiyorum gelen giden yok🤷🏻♀️