kizceannesi Senaasd 38+2 ne gelen var ne giden 😂😂 sancım olunca diyorum aha geliyor ama yok artık gelsin istiyorum
Ebrusnhzl Senaasd 38+1 haftadan gelen giden yok öyle aman aman bir sancımda yok gelsin istiyorum artık😅
Senaasd kizceannesi Tam olarak öyleyim akşam minik savcılarla uyuyup gece doğuma kalkarım diyorum sabah olmuş oluyor 😃
Kardelen47 kizceannesi ayniyiz cnm senle ama bende arada kasilma oluyor sende durmlar nasil benimfd ilk gebeligim diye korkuyorum 😆
Senaasd Ebrusnhzl İyice sabirsizlandik geçmek bilmiyor 8 ay nasıl hızlı geçti ama son günler asla geçmiyor 😃
Senaasd Serifellci 2 haftadır 2 cm açıklıkla geziyorum minik minik düzensiz sancılar var bizdede ama devamı yok😋
UralYlmz Senaasd yalancı sancım bile yok galiba🤣 ağrılarım oluyor ama sancı mi değil mi bilmiyorum 😁😁 nstde hiç sancı çıkmıyor 🤯
Brcadn 38+1 im cuma günü nst de 60 larda sancım çıktı ama düzenli değildi sizlerin çıktı mı sancı acaba ?
Senaasd Brcadn nstde sancım 20den üstü çıkmıyor valla ama kasılmam var sadece karnımda acikligin var mı ?
Aybuss Brcadn Benim 100 ile 60 çıkıyor 😂 doktor bundan birşey olmaz hissetmezsin diyor.. Düzensiz sancı çıkıyor
Buseayn Brcadn benim 100 e vuran sancım çıktı cumartesi günü doktorda ağrın var hissediyor musun dedi aman aman değil dedim tamam bekleyeceğiz sen de takipte ol şu an düzensiz doğum sancısına dönebilir bunlar dedi bekliyoruz bakalım 😬
Defne0 Senaasd Ahhhh ahhhh 38+4 üm gelmiyor benim kız yerinden memnun sanırım bende sabırsızlıktan ölüyorum ve artık yorgunum doğsun istiyorum plates topunda hareketler yapıyorum hurma yiyorum ananas ilişki squat yürüyüş ama gelmiyor işte 🥲
beyzanur_kbn Defne0 günlerimiz ayni😊kizlar merak ediyorum cayi kemiklerinde agri ve kasiklarimda her hareket ettikce hassasiyet var yeni bi durum degil bir kac haftadir var sizlerdede varmi acaba yoksa bende enfeksiyon falan var ondanmi kaynaklanıyor
Brcadn Senaasd en son 37. Haftada ilkinden kalan acilman var güzel doğum yaparsın dedi ama henüz bakmadı açılmaya tekrar