4 su bardağı un 50 gram margarin 1 çorba kaşığı şeker 1 çorba kasığı tuz 1 çorba kaşıgı kuru maya 1 buçuk su bardağı ılık su HAZIRLANİŞI bir kabın icerisine unu koyup ortasını çukur yap bütün malzemeyi koy yoğur toparlamak için biraz un kullanabilirsin. Üzerine temiz bez örterek 15 20 dakika dinlendir. Sonra hamuru 10 esit parçaya böl ve oval olarak beze yap parçaları hamurları elinle yassılaştır ortalarına birer tatlı kaşığı margarin koy margarinler içinde kalacak sekilde rulo yap tekrar üzerine bez örterek 10 dakika dinlendir dinlendikten sonra tezgahin üzerinde yuvarlayarak uzat ikiye katla kıvır acma şekli ver tepsiye koy yumurtasini sür üzerine de çörekotu vs ne istersen serp tepside de 15 dakika dinlensin sonra 180 derece ısınmış fırına at. Not hamurun içine koyduğun margarinler ayrı yani 50 gram margarini yogurma asamasinda koyacaksın. Ben hep bu tarifle yaparim çokda beğeniyorum hem malzemesi de az gayette güzel oluyo dene fikrini söyle olurmu 😉