Merve1511_ Bismillah 37.haftaya girmiş bulunuyorum peki sizler kac haftaliksiniz durumlarınız nasıl sohbet olsun:)
Yagmur00 Merve1511_ 31 haftalık teyzesı agırılarım var bıraz galıba yalancı sancılar bugun daha ıyyım dune gore 🥰🥰
Merve1511_ ayse12211 son zamanlar insan daha çok.acikiyor mus sürekli yemek.yeme isteği ve çok fazla uyku :)
incimercan ayse12211 offf ya ben de 5 haftadır hareketim azaldı, hava soğuyunca dışarı çıkmaya da üşeniyorum. Yürüyüş lazım ama 😢
ayse12211 Merve1511_ Ben de başından beridir çok yeme isteği var 😂 ama tatlı yiyemiyorum ben tuzlu şeyleri çok seviyorum.
Derya2021 Bizde 32+4 günlük olduk🤗 benimde kasılmalarım çok oluyor geceleri kasıklarımda ve ayaklarımda oluyor çok kasılması olan var mı ?
marbling10 Merve1511_ 26+5 teyiz artık sıkıldım, eşyaları falan hazırlamak yıkamak dolabını yerleştirmek istiyorum 🤭 çok erken farkındayım ama beklemek sıkıcı olmaya başladı. Siz ne zaman yaptınız o işleri?
Merve1511_ marbling10 28.hafta da bütün alışverişini yaptım aldıktan sonra 1 hafta içinde de yıkadım dolabını hazırladım hastane çantamı felan hazırladım;)
Aycaaa571 Merve1511_ 30+4 haftalık oldum ☺️ bu aralar başım felaket zonkluyor birde demir hapı kullanıyorum o bağırsaklarımı mahfetti
marbling10 Merve1511_ o zaman ben de başlasam abartmış olmam sanırım ya🤭🤭 bütün eşyaları tam zaten hani belki bir iki eksik kalmıştır da onu bir şeyleri ayarlayıp düzenleyince anlarım sanırım.