Pinarolmez Kızlar 39 + 1 haftalık hamileyim yalancı sancılar dışında hiç bir belirtim yok. Ne yapmalıyım ya da napabilirim yürüyorum sürekli 🤷🏼♀️
mucizebebek03 Pinarolmez 38+4 Bende yürüyorum bol bol ama tık yok tam tersi o kadar iyiyim ki eğilip kalkarken zorlanmaktan olmasa hamile olduğumu unutuyorum😃ama artık rahatsız olsun gelsin istiurium yeter😂ne denediysem olmadı
eliffkrts Pinarolmez bende 39+1im yürüyorum pilates topunda zıplıyorum bide adaçayı içmeye başladım 2 gündür sanki ağrılarımı sıklaştırdı ama bebenin gelmeye niyeti olur mu bilmiyorum hala çok rahat yerinde 🤷🏼♀️
SenaHifa Pinarolmez hissetmiyor olabilirsiniz ben de yalancı sancı sanıyordum meğer doğum başlamış kontrol diye gitmiştim doğum yaptım 😊
Dilekcnkn Pinarolmez Bende bilmiyorum 😂39 haftalığım tam sadece benimde kasılmalarım var oğlum sürekli top halinde 😂yarın kontrole gideceğim bakalım ne olcak
Pinarolmez mucizebebek03 ay yemin ederim bende öyleyim sağa sola çarpmasam, eğilirken zorlanmasam hamile olduğunu unutuyorum 😂 napıcağımı bilmiyorum 2.hamileliğim ilk’i 38+2de doğmuştu, bu sanki doğmicak gibi geliyor 😂😂😂
mucizebebek03 Pinarolmez benimde 3. Küçük kızımda 41 i gördüm ben 😬😂inşALLAH bu o kadar kalmaz squat iyi geliyor diyorlar ama benim bacaklar pert olmuş ancak 5 tane yapıyorum
Pinarolmez mucizebebek03 İnşallah görmezsin vallahi insan çok sabırsızlanıyor.😂 Squatı da bir deniyeyim ben bi aralar napayım
mucizebebek03 Pinarolmez inşALLAH ayn canım valla bence ne yaparsak yapalım canları ne zaman isterse o zaman geleçek😃😬
Iby Bizde 39 haftadayiz, bebek kilo alirsa normal dogumu zor yaparsin dedi hic sezeryan olsun istemiyorum hemen dogsun istiyorum ama ara sira kasiklarimda regl agrisi gibi agri oluyor baska bir sikayetim yok 🤷🏻♀️
Delfin Iby aynı durumdayız biz 39 a yeni girdik ama 38deyken bebek 3700kg idi doktor normal zor yaparsın dedi doğuma kadar 4 olur dedi. Sanırım sezeryan olucam ama kafam hala aşırı karışık çok stresliyim napıcam bilmiyorum yarına kadar karar vermem lazım
hasret_altinsoy Iby canım o ağrıdan bendede olmaya başladı keskin kasıklarımda regli ağrısı bugün araştırdım korkmuştum baya normal mi sencede 38 haftadayım ınun dışında hamile gibi bile hissetmiyorum hiç kasılma sancı yok 🤷♀️
Fatos-28 Ben 39 hafta 4 günlük hamileyim bebeğin hareketleri epeyce azaldı çok yavaş ve az hareket ediyor sizce normalmi
Pinarolmez Fatos-28 Doğum yaklaştıkca hareketleri yavaşlar diyorlar ama tabi yine en iyisini doktor bilir
Iby Delfin aaa benim kizim gecen hafta 2.700 du, 3.500 larda olsa banada normal olmaz dedi. Doktorlara guvenmekten baska da bir sansimiz yok gibi saglikla gelsinler 💕
sedefyarsii1 Pinarolmez merdiven in çık yapmak squat yapmak hurma adaçayı tüketmek işe yarıyor diyorlar doktorumda tavsiye etti bana bende 37 deyim şu an yavaştan başladı sancılar umarım 39 u geçmeyiz artık rahatlamak istiyorum ama acaba diyorum şu an daha mı rahatım😂 doğunca da gazıydı uykusuydu banyosuydu ayy çok işimiz varrr😂😂
Pinarolmez sedefyarsii1 Unarım sakin bir bebek olur ilk çocuğum aşırı sakin doğduğundan beri, hiç uykusuzluk yada sancı çekmedik inşallah bunda da olmaz