Hanımlar yazıcaklarım biraz özel ve bel altı rahatsız olucak olan varsa okumayabilir.
Hamilelik ten önce evlendiğimden beri çektiğim idrar yolu enfeksiyonum vardı arada oluşan yanmalar kaşınmalar idrar yaparken kan gelmesi gitmediğim doktor kalmadı. İçmediğim ilaç denemediğim yol kalmadı. Maydanoz suyu buharlı suya oturma soğan suyu ama geçmedi her ilişkiye girdiğimde yanması olsun hep devam etti. Hamileliğim de bu akıntı lar iyice arttı ve çok arttı beyaz ve krem kıvamındaydı bazende süt kesiği gibi ve mesela iç çamaşırı giyiyorum 5 dk sonra Bi bakıyorum öyle bir akıntı gelmişki şok oluyor 5 dk da nasıl bu kadar çok geldi diye. Neyse geliyim asıl soruna
Afedersiniz ama bugün eşimle ilişkiye girdik
Tabi ilişkidede afedersiniz eşimin üstünde ve bende o akıntı oluyor eşime dahi bulaşıyor peynir kesiği gibi beyazlıklar oluyor tabi bu yüzden eşim ne kadar benlik sorun yok kafana takma desede çok utanıyorum Allahtan kötü kokulu akıntı değil kokusuz akıntı.
Neyse ben duşa girdim birden eşim geldi bişey göstericem korkma dedi (çok utanarak söylüyorum normalde bu konuları konuşmaya pek alışkın değilim) malum yerini gösterdi ve şişmişti sivilce büyüklüğünde ve her yerinde balon balon şişlikler vardı heleki bir şişlik vardı kocaman çok korktum görünce öyle şeyleri kan yara şişlik vs görmeye dayanamam direk başım döndü zaten. Neyse iyice bir duş al bakarız sonra dedim. Onun bazı şiş yerleri indi ama kaşıntı vardı doktora da bazı sebeplerden gidemedik randevu aldık günü gelince gidicek şuan o nokta nokta olan şişlikler komple indi ve kaşıntı var sadece. Bende akşam tuvalete gittim ve kalktığımda Bi baktım iltihap tuvalete öyle bir akmışki hani adet olduğumuzda damlar ya onun gibi ilk defa tuvaletimle birlikte aktı hep iç çamaşırıma gelirdi sonra peçeteyle sildim ve çok ama çok hafif yeşile yakın yine süt kesiği gibi ama çok fazla peçeteye geldi anlamadım hiç böyle olmazdı napıcam bu derde nasıl çare bulucam bilmiyorum galiba artık bulaşıcı oldu ve eşimide etkilemeye başladı bu durum beni çok üzdü eşimi öyle görünce çok üzüldüm.
Kusura bakmayın çok uzun oldu umarım anlatabilmişimdir ve umarım derdime çare bulabilirim. 🙏