Aleybcksz Kızlar tansiyondan anlayanlar acil yazsın ya hiç anlamıyorum tansiyonum sınırda çıkıyo doktorum takip et dedi az önce ölçtüm 135/78 çıktı nabız da 111
Makskala Aleybcksz yüksek tansiyonunuz maalesef. Bnde iki gün önce tansiyondan şüphelenip doktora gittim 14 olursa hemen acile gel dedi
Seraykrblt Aleybcksz doktor bana 14/10 u geçerse acile gel dedi nts ye bağlayıp kontrol ediyorlar 13 e 11 ken gitmiştim bende 14/10u geçerse hemen gel dedi kontrol et birde limonlu su iç bir kaç damla damlat suyuna iyi gelir
Sevdaoz Aleybcksz 36.5 haftalik gebelik benimde bi hafta sürekli tansiyonum 14/7 13/8 arası gelip gidiyor hastanede yatınca geçiyor eve gelince yükseliyor doktorum yerimden kalkmamam gerektiğini ve sürekli dinlenmelisin dedi şimdi öyle yapıyorum ve birde çiğnemeden günde 1 tane sarmısak yutuyorum şimdi iyiyim
Aleybcksz Makskala ben aydındayım hava hala çok sıcak denenilecek şekilde alışık değilim sıcağaa birde gebelikte hiç çekilmez oluyo bilirsiniz az çok tansiyonum o yüzden çıkıyordu dinlenip ölçünce iyi çıkıyordu ama çıkmamaya başladı doktorumda yüksek olursa bekleme gel demişti hemen doğum bile olabilir yani 🤷♀️🤷♀️
MinikMucizeninAnnesi Benim tansiyonum 13-8den aşağı hiç düşmez bünyeden bünyeye değişiyor ve doktor gebelikte normal dedi. 14/9 u geçtiği an hastaneye gel demişti. 14/9a kadar korkma canım. Bol su iç yediklerine dikkat et hamur işinden uzak dur.
ebruu19 Aleybcksz ben bunu yaşadım yani yüksek tansiyon ve enfeksiyon kaynaklı erken doğum yaptım o yüzden yüksek geldi tansiyon bana
Aleybcksz ebruu19 sanırım bende erken doğum yapıcam bir sorun yaşadınız mı hafta içi çarşamba günü test ol dedi bana tansiyonu takip et dedi perşembe günüde 36 haftalık oluyoruz tam
ebruu19 Aleybcksz ben 29 haftalık doğum yaptım 55 günlük yoğun bakım serüvenimiz oldu..36 haftalık da sorun yaşıcağını sanmıyorum canım İçini ferah tut..
ebruu19 Happy-41 valla beni doktorumum sekreteri ölçmüştü 13 8 çıkınca çok yüksek gebelikte dedi herkez ayrı bşy diyor anlamadım
Happy-41 ebruu19 şuan bende stres oldum açıkçası bu postaki yazılanları okuyunca ,dün aşırı ellerim ayaklarım şiş diye hem idrar hemde tansiyona baktırdım 13/8 dedi hemşire normal dedi şimdi yüksek deyince herkes bi endiselendim