Burcu4135 Pelin48 bende hamılelıgımı ılk böyle ögrendim ertesı gun kan tahlılı yaptırdım. Sızde kan testı yaptırın. Hayırlı olsun. İnsallah saglıklı gecer hamılelıgınız 🤗
tuna_tuna Pelin48 benimde öyleydi şimdi 25+5 olduk bile hayırlısı olsun canım senin içinde kucağına almayı nasip etsin allah❤️
1oguzannesi Pelin48 10 dakikada çıktıysa hayırlı olsun hamilesin benimkide böyle belli etti kendini Allah kucağımıza almayı nasip etsin 2 günde bir düzenli kan testi verin boş gebelik olma ihtimaline karşı .💜
Asyarslan60 Pelin48 hayırlı olsun inşallah ❤️ Adet düzeniniz nasıldı benimde düzensiz o yüzden soruyorum
Pelin48 Asyarslan60 Düzensizdi canım 7gün geçikti takmadım çünki biliyordum düzensiz olduğunu belirtliler olduğunda test yaptım
Elsu26 Pelin48 benim testim bu kadar bile belirgin değildi sonra kan verdim üç buçuk haftalık falandır dedi hemşire 7 haftalık olunca doktora gittim hem bebeği hem kalp atışını duydum 😊 muhtemelen senin de 4-5 haftalıktır hayırlı olsun inşallah 😊
ingene Pelin48 7 gün geçmeye daha koyu çıkması gerekirdi testinizin siz en iyisi kan vermeden eşinize söylemeyin
1oguzannesi Pelin48 kesin var o zaman bu testlerde yanılma payı%1 merak etme sağlıklı gebelikdir inşallah gözün aydın olsun
1oguzannesi Pelin48 bende inanamayıp kan testi verdim kan testine rağmen bile inanmamıştım çok farklı bir duygu çünkü insan kabullenmiyo 😄