Mom04 Kızlar çok pişmiş yaa çok bağırıyor kremler fayda etmedi ne iyi gelirse geçirir bilgisi olan var mı çok üzülüyorum😞
Esraali Mom04 yıka poposunu sudocrem sürün once margarin margarin var ya cok iiy geliyor gecmiş olsn cok acır
Nilayan Mom04 o kremi ıslak sürünce hiçbir etki etmiyor kuru bir pamuk ile sildikten sonra kurulayip sürün Ozman faydasını görürsünüz ben öyle gördüm
Palet alparslanannesii1661 zeytinyağını direkt sürmeyin dedi ebe bana önce sııtıp sonra soğutup pamuk yardımıyla sürün dedi
Mom04 Palet aaa neden ki ben öncesinde kala yapamadığı zamanlarda poposuna zeytin yağıyla masaj yapıyordum
alparslanannesii1661 Palet sildim yorumumu ablamda fayda görünce bende iyi bisey sandim yanlis bilgi olmasin😊
Aysenur___ Mom04 kantoron yağı varsa zeytin yağından sonra onu da dene inşallah düzelir küçüçük canı da acır çünkü biraz açık bırak altını 🥰
alparslanannesii1661 Esraali aaaa gercekten mii hemen sileyim yorumumu teşekkür ederim ablamin cocugunda fayda etmistide aklima o geldi
Esraali alparslanannesii1661 Kendimden bilşyrm gögüslerşm yara oldu annem dedi zeytin yagı sürelim ki hakiki Kıbrıs yagı yandım kavrudı bebeğe de sürmüştük tam tersi yakıyor ama margarin valla gögsüm ede sürüdm poposuna da gecirdi deneyin