Yesimalmila sinemrukiye kesinlikle katılıyorum arzum benim de saclarim gür ve dalgali fön tutmazdi hic fönden yarim saat sonra berbat olur kabarirdi. Arzum aldım cok rahat ettim keske cok daha once alsaydım
Rasev Ya kizlar çok guzel bi post tam benlik😹saclarim aşiri kalin ve bukleli duzlesdiriyorum çok guzel yumusacik duz oluyo15dakikaya kadar sonra hemen yine buruluyo neyapa bilirim sizce?🙄
Belissima belisila Ben kızım için düşünmüştüm bu ismi Belis ''güzellik'' sima ''yüz çehre '' anlamında Belissima çok güzel olur diye düşünmüştüm fakat eşim istemedi 😊 Öylece kaldı bu isimde burda 😊
Beratalpinannesii Belissima sac tipiniz nasıl bende almayı düşünüyorum zaman ve pratiklik acısından ama saçım dalgalı değil kivircik
Yogurtlupilav Arzum ya da Phillips’ten şaşmam. Remington’unda bu konuda baya başarılı olduğunu duydum. Yıllarca kendini Alman markası olarak tanıtan fakir’in %100 türk olduğunu öğrenince markaya hiçbir sempatim kalmadı, hiçbirşey almam.
Linasmommy Canım kesinlikle remington keratinli düzleştirici de tek geçerim yani hiç tereddütsüz alabilirsin
masisi Arzumun erdem kramer serisini almıştım 8-9 yıldır kullanıyorum daha tık demedi , tavsiye ederim. Sıcaklık seçenekleri var
ElifErdoanSarolu Ben de senelerdir babyliss kullanıyorum çok sık ve kabarık saçlarım var çok memnunum 😊 ayrıca uzun senelerce kullanılabiliyor