Damladzdslk incimercan iyi bari bende bı anormallik mi var diye düşünmüştüm zaten ilk üç ayda üç kilo verdim kusmaktan daha bir aydır toparliyorum gideni alcaz mecbur 😬😅
Mervexxx Eylulgelini 4. Ayıma kadar gram dahi almadım şuan 33. Haftaya girdim 11+ kiloyla devam ediyorum bakalım 😅
Egeana25 Eylulgelini 31 haftaya girmek üzereyim 5 kilo aldım beni yıyen bi bebeğim var içinde o alıyo Bn degıl 🤪
mavi_kus Eylulgelini ben başlarda kilo kaybı yaşadım 32 haftadayım şuan hamile kaldığım kiloya +1 eklendi 😂
Firdevss167 @“Eylulgelini” ben 5 ağustosta doğum yaptım hamileliğim boyunca 5 kilo aldım Doğumdan sonra da ne sezeryan göbeğim kaldı ne çatlağım sürekli göbeğinizi nemli tutun tavsiyem
Rojbin27 Eylulgelini 32+2 hafta olduk 1 kilo almışım eskiden kilo aldım diyordum ama yiyorum yiyorum kilom beli etmiyor eskiden 54 kiloydum şimdi 49 olmuşum dün baktım
Melisturan-29 suraa12 bebeğim şuan 3.500 kg yarın kontrolüm var bakalım kaç kilo oldu 🥰 beslenmem normal aslında özellikle yendiğim birşey yok
Guney16_Enes21 Aysegull61erva Herkesin bünyesi farklı kimseyle kendinizi kıyaslamayın ayrıca çokta almamışsınız bence sadece bundan sonrası için biraz dikkatli olursanız çok fazla almazsınız. Bugün büyük oğlumun toplantısı vardı orda bana akşam sabah doğum yapacaksın zannettik diyorlar halbuki daha en az 50 gün var. İster istemez üzülüyorum ama yapacak bişey yok