drytcvkarsln Eylulgelini ilk gebeliğim de 28 ile doguma girdım suan 9 haftalıgım 2.5 kilo almısım bünye alıyor benım galıba ya
Teadora Eylulgelini ilk gebeliğimde doğuma kadar toplam 7 kilo almıstım oglum 4300 doğdu şimdikinde yıne aynı ılerlıyorum ama bakalım dogum sonrası hemen verılıyor zaten sıkıntı yapmayın anneler
DuruMeltem Eylulgelini 36dayım şuana kadar 12 kilo almışım 53tum 65 olmuşum sizce nasıl Kaç kilo gider :)
Sema94 Eylulgelini ilk hamileliğim 39+3 te dogum yaptım Bebişim 3300 doğmuştu 15 kilo aldım 3 aylık olduk geriye kalan kilo 5 Kilo oda gider heralde 😂🤲
EsraArs 35+3 üm 74 ile hamile kaldım 72 ye düştüm şunda 77 kg yum 2 haftadır kilo almadım bebiste 2720
Gulsah1616 Eylulgelini 32 haftamdayım 3 kilo almışım. Bebeğim de 2.300 gram. Yani sanki hiç kilo almamış gibiyim 😁 şaşırdım
bebekomm Eylulgelini tüp bebekle hamile kaldım. Kanamalarım oldu ara ara. Hareket çok edemedim.Mide bulantım hiç olmadı. ben de 14 haftalığım 5 kilo aldım maalesef. Ama kendimi strese sokup çok kilo aldım diye kafaya takmak istemiyorum. Bakalım hayırlısı 😊
incimercan Damladzdslk zaten son aylarda daha çok alınıyor. Normalde ilk 3 ayda 1 kg alınmalı. Bence onu almamak da çok farketmiyor😂 ben 5 aydan sonra kg almaya başlamıştım
Damladzdslk incimercan iyi bari bende bı anormallik mi var diye düşünmüştüm zaten ilk üç ayda üç kilo verdim kusmaktan daha bir aydır toparliyorum gideni alcaz mecbur 😬😅
Taze-annee Eylulgelini 17. Hafta 5 kilo almışım. Hızlı mı gidiyorum kızlar ? Şuan 60 kiloyum 70 i aşmak istemiyorum umarım aşmam
Ozgeselin- superrmomy Bunlarla gelinnn samimi gelin ya :) 40 la hamile kaldım 45 le doğurdum görmekten içim kıyıldı