Sinemokcu Eylulgelini ben 30 haftaligim 9 kilo almis olarak ilerliyorum ilk hamileligimde 17 kilo almıştım toplamda 😂
1erkek1kizannesi Eylulgelini Sinemokcu 34. Haftamdayim. 66 ile hamile kaldim. Ilk 3 ay 3 kilo verdim. Su an 72 kiloyum.
Sinemokcu Eylulgelini son aylarda baya aliyorum başlarda sıkıntı yok alsamda fark etmiyor zaten Genel olarak zayifim 😂
Pelin-1 Eylulgelini 32+4uz 15 kilo almişim😅 ikiz gebelik once takiliyordum simdi cokta umrumda degil😂
snmhsnn Suhedaaaa1234 kaç kiloydunuz peki bende çok kilo almak istemiyorum da özel bir şey yaptınız mı
nslhnyldz Suhedaaaa1234 ayy yanlız değilmişim bende pek kilo almadım korkmuştum bi ben mi almadım diye.
ayse12211 24 haftalık hamileyim 5 kilo aldım. Ama iki aydır hiç kilo almıyorum. Aldığım beş kiloyu ilk üç ayda aldım.
Havva_Mavis26 ayse12211 canm normal zatn bundan sonra dsha cok aliniyo kilo 21 haftalikken bn 57 dim 24 haftalikta 54 oldugumu gordm bnde 48 le hamile kaldm suana kadar toplam 6 kilo aldm 24+2 yiz
sunashn50 Eylulgelini dün 28. Haftaya girdik hamileliğim boyunca 15 kg almışım kilo düşüşünü fazlalaşını falan sayarsak 9 kg dedi doktorum
Mommy21 sunashn50 kilo düşüşünü ve fazlalaşını sayarsak derken ne demek istedi doktorunuz acaba ben anlamadım da🥰