Deletedmom_289 Hilal6161 14ten sonra azalıyor bazıları daha erken kendine geliyor biraz da bünye sanki ama seni rahatlatan şeyler yemeğe bak tuzlu çubuk elma bana çok iyi geliyordu
Ptttssse Hilal6161 cok cok zor hayatın duruyo resmen iki gün önce safra kustum afedersin, bebek büyüdü cok zorlandım midem hala agriyo
Hilal6161 ozge07070 evet o var bir de Zofer diye bir ilaç var onu da başka doktor vermişti çok etkili diye
ozge07070 Hilal6161 anladım canım dediğim gibi prilam bana çok iyi geliyor zaten gebeler için yapılmış bir ilaç zararı yok olsa zaten vermez doktor bana iyi gelen bi tek o mide bulantısına iyi gelen her şeyi denedim olmadı ilaçla durabiliyorum
Hilal6161 Deletedmom_289 tuzlu çubuk kraker iyi geliyo evet ekşi elma da aynı ama o gün içindeki bulantı hiç mi geçmez ya
34ferdadmrsy_ Hilal6161 canım ilaç kullan doktoruna sor hamilelere özel yapılan bir mide bulantısı hapı var ben de senin gibiydim 5 ayındayım ve halen devam ediyor ilaç içmedim zaman kullanırsan faydasını görürsün ben 1 aydan belli kullanıyorum. İlaç PRİLAM DR 10 mg zaten bebek gbi olursun gerçekten sor doktoruna
mervecetinnnnn Bende 9 haftalık gebeyim gün ıçerisinde bulantıma ek bıde mıde yanması var cayır cayır. Metpamid önerdi doktorum kullanan var mı aranızda analık çok zormuş ben bu kadar acı çekecegımı hıç düşünmezdim gerçekten:D
Hilal6161 ozge07070 bende sanırım onu içicem artık yoksa gerçekten çekilecek gibi değil 1 2 Gün değil 😔
mrvkrr Hilal6161 bende 10+6 aynı durumdayım bütün gün kusuyorum su bile içemiyorum hastanede yatırdılar birkaç gün cıktım hala hergün serum alıyorum prilam metpamid hiç fayda etmedi serumla zofer ve dramamin veriliyor cok zorlanıyorum dayanacak gücüm kalmadı 😔
ozge07070 Hilal6161 iyi geliyorsa iç canım gerçekten bulantı hiç güzel bişey değil 😪 annelik daha karındayken başlıyormuş zor bişeymiş annemi şimdi daha çok anlıyorum
Deletedmom_289 Hilal6161 geçmiyor maalesef ne yapsan da hep o kötü tad içten gelen sanki her an kusacakmışsın gibi
Polenpolen52 Hilal6161 canım o mıde hapını kullan, bende kullanmıcam dedım ama ınanılır gıbı degıl cok bulantım var ıyı geldı ılac
Hilal6161 Zeytininannesi01 bende bir umut o haftaları bekliyorum geçer diye. Bir an önce geçse bu dönem diye bekliyorum 😔
momysss Hilal6161 canımm bende 16 haftadayım 6. Haftadan beri her sabah kusuyorum gün içinde midem bulanıyor ama kusmuyorum bilmiyorum bu ne zaman geçicek bana hiç geçicekmiş gibi gelmiyor
Hilal6161 momysss valla bana da hiç geçmicekmiş gibi geliyo. Aslında siz 16. Haftadasınız geçmesi gerekmiyor mu normalde gerçi kimininki 9 ay boyunca sürüyormuş 😔