Hilal6161 Gün boyu midem bulanıyor :( 11 haftalık hamileyim her sabah kusuyorum gün içinde sürekli midem bulanıyor ama çıkartmıyorum. Kusma günde 1 kere oluyo anlayacağınız. Ne zaman geçer mide bulantısı beni çok zorluyor bütün gün yatıyorum iş yapamıyorum 😔
mutlufatos19 Hilal6161 ben 14+1 hala bulanıyorum ve küsüyorum sabah safra küsüyorum kahvaltıdan sonra yani öğleye doğru bi akşamlarıda arada 4 aylıkken geçer diyorlar onu bekliyorum bende ama bilmiyorum 😩 inşallah biran önce geçer
Tugce-ylds Hilal6161 benim 13 haftada durmuştu canım ama o haftaya kadar serumla beslenmiştim resmen çok zordu
ozge07070 Hilal6161 bende 15. Haftalık hamileyim 6. Haftamda başlamıştı mide bulantıları gün boyu midem bulanıyordu günde 1 bazen iki kere kusuyorum doktor ilaç verdi çünkü hiç bişey yiyip içemiyordum ilacın adı prilam gece yatmadan iki kez içiyorum bitkisel bi ilaç zararı yok
Polenpolen52 Hilal6161 canım o mıde hapını kullan, bende kullanmıcam dedım ama ınanılır gıbı degıl cok bulantım var ıyı geldı ılac
Hilal6161 Ptttssse 😪 çook uzun bir zaman. Bilmiyorum bana mı bu kadar kötü geliyor bu mide bulantısı yoksa herkeste böyle mi
Babybella Hilal6161 Benim 5. Ayda azaldı. Yavaş yavaş geciyor. Bı anda geçmiyor malesef. ☹️ He dersenki tiksinme geçiyor mu tamamen bence geçmiyor. Ağız tadı hep biraz bozuk oluyor bence.
ozge07070 Hilal6161 banada çok kötü geliyordu ama bana ilaç iyi geldi tabi herkesin bünyesi farklı bazılarında işe yaramıyor. Ben 15 inci haftamdayım ilaç içerek ayakta duruyorum yoksa hiç bişey yapamıyorum
Ptttssse Hilal6161 cok cok zor hayatın duruyo resmen iki gün önce safra kustum afedersin, bebek büyüdü cok zorlandım midem hala agriyo
Hilal6161 ozge07070 evet o var bir de Zofer diye bir ilaç var onu da başka doktor vermişti çok etkili diye
Deletedmom_289 Hilal6161 canım seni o kadar iyi anlıyorum ki 6-13 arası deli gibi kustum suan 15e girdim prilam kullandım kusmalarım bir nebze azaldı ama bulantı devam yine de hayat kalitesini çok etkiliyor sık dişini az kaldı