Omerhatice annesinin_beybisi devlette bi kere gittim hemen ilaca yönlendirdi dinlemedi bile sayılır.. özele gidiyorum 2 aydır verdiğim paraya deyiyor en azindan ilacada yonlendirmedi sen hasta değilsin sana ilaç vereyim dedi.. Psikoloğa gidiyorum bu arada psikiyatri değil..
annesinin_beybisi Yagmur00 aa ne için ilaç veriyor ki herkese ilac vermesi sacma bence uyku problemim yok sinirli bir insan degilim ne icin ilac verebilir😁
annesinin_beybisi Omerhatice peki ne kadar ucret ödüyorsun cok pahalı değilse ben de özele gidebilirim ciddi anlamda ihtiyacım var
Omerhatice annesinin_beybisi ben hastanede olan bir psikoloğa gidiyorum 200 tl Benimde bu dönemlerde çok ihtiyacım vardı gercktn anksiyetem var benimde ve çok faydasını gördüm en son dün gittim numarasını falanda verdi doktor gun içindede bir skntim olunca direk arayıp dertlesiyorum olay bitiyor.. Her doktor oyle yapıyormu bilmiyorum ama ilaç değilde karşındaki doktor önemli 🙏
annesinin_beybisi Yagmur00 ilaç hayatımızdaki sorunları cözemez ki kardeşim de bir kez gitti ilac vermisti ona ama kardesimin öfke nöbetleri vardı aşırı sinirliydi hiç birseu sormamis kardeşime sadece ilax yazmis
annesi_ Bende devletten randevu aldım psikiyatriden hamilikte biraz panik atak gibi bişi geçirdim iyice kafayı bozmadan gidiyim diyorum ilaç verirse içemem zaten napıcak bende bilmiyorum
annesinin_beybisi Gul-42 valla devlette hangisi oluyor bilmiyorum canım ama kardeşim devlete gittiğinde ilac vermisti doktor
annesinin_beybisi Mom62266 devlette de cok sıkıntı ya bir düşündüm de 5_10 dakikada doktor neyi dinleyebilir ben neyi anlatabilirim sonra başka hasta almak zorunda en iyisi ben özele gideyim
Mom62266 annesinin_beybisi ya ben devlette psikoloğa gittim yanlış hatırlamıyorsam 5 10 dakika değil daha fazla psikolog da sıra beklemiyorsun ki herkesin randevüsü oluyor hatırladığım kadarıyla
Mom62266 annesinin_beybisi o kadar detaylı bilmiyorum benim gittiğim yerde öyle değildi hoş yıl oldu benim gittiğim o yüzden yanlış yönlendirmeyim sen bildiğin gibi özele git ☺️