HaticeBerkayBalat3103 merhaba canım ben 27+4 hamileyim 2 haftadır karantinadayız eşimde pozitif çıktı sonra bende de tabi bol bol C vitamini mandalina portakal tüket Allah’ın izniyle bişey olmaz 🙏 Bende 6 gün sonra belli oldu burnum falan tıkandı hemen kuru öksürük fln

@Sevilss ay Allah tüm gebeleri ve bebekleri korusun 2 3 gün sonra bende test veririm eşim inşallah corona değildir ya inşallah negatif çıkar teşekkür ederim 🙏🙏

@Cennet644 çok geçmiş olsun canım sizede eşimin daha belli değil pozitif olup olmadığı inşallah değildir yarın belli olacak sonucu dua edin 🙏

@minikkoalammm evet haklısın maske göremiyorum ben insanların agzında herkes aşıya güveniyor halbuki aşıyı olanda corona oluyor anlamış değilim hala bu sistemi hep insanlarımız bizi bu hale getiriyor maalesef dikkat edilse böyle olmaz ama maalesef hangi birine laf anlatıp söz geçirebiliriz ki Allah yardımcımız olsun ne diyeyim umarım eşim covit olmamıştır 🙏🙏

Coronanın ilk zamanları nişanlıydık eşim corona oldu bende oldum ama aynı evde yaşadığım annem ve engelli kardeşime bulaşmadı bende hafıf atlattım yani bulaşması garanti değil aynı yatakta yatsanızda bulasmayanları duydum