62634 gamzosgamzos peki kızınızda toplam kaç kilo almıştınız ilk 3 ay 2,5 kilo almışsınız ya bende 3 aylığım aşağı yukarı 2 kilo aldım
gamzosgamzos 62634 toplam 23 kilo aldım canım 63 ile hamile kalıp 86 ile doguma girmistim ama 19 ay sonra 49 a dustum o zamandan beri koruyorum
tazeannecik1 Kumsallina95 Yaaa evet zaten birden alırsınız diyordu herkes ama bundan sonra daha hızlı alınıyormuş napıcaz bakalımmm 🙈
Kumsallina95 teletabi 73 ile başladım 18+5 geçen ay 75 olmuştum 😊 ikinci gebelik daha hızlı kilo alıyoruz sanki 😊
teletabi Kumsallina95 evet sanırım öyle bide artık pantolonlarımın içine giremiyorum 🙈bu beni bir nebze üzdü 🤣
62634 gamzosgamzos nasıl beslenmek gerekir iki durumu yaşayan için ne tavsiye edersin çok almak istemiyorum bende🥰
Kumsallina95 teletabi ben 2. Aydan başladım hamile pantolonu ve taytina sıkıyordu normal kıyafetlerim 😊
Aysun1981 teletabi bende 15+6 😍 henüz cinsiyeti bilmiyoruz. Ben 74 ile hamile kaldım, şimdi 77 😩 3 kilo çok 🥺 boyum 177 olduğu için henüz göze batmıyor ama önünüzdeki aylarda koca bir balina gibi dolaşacağım gibi geliyor 🤪
teletabi Aysun1981 ahh ben boydanda kaybediyorum ya boyum 163 benim🤣tıfılım azcık ama olsun istiyorumki bir panda olayım🤗
Sclzdmr teletabi inşallah ya sağlıklı olsunlar da zaten kilo almaya yatkındım tek endişem normal doguramamak 😊🥰
teletabi Sclzdmr bence doğurursun kuzum hiç onu düşünme ama tabi bebiş nasıl gelmek ister bilemeyiz 🥰bende normal istiyorum bide oğlum var doğum yaptığımda 19 aylık olucak,ona bakmak için hemen ayaklanmam lazım
gamzosgamzos 62634 ben suan beslenemiyorum canim yani bulantim oluyor ne soylesem yalan olur ama beslenmeye baslayinca muhakkak diyetisyen ile devam edicem suan sadece peynir ekmek meyve yiyebiliyorum 😔
AysenurGA teletabi 25+1 olduk 🥰 4 kilo almışım bu zamana kadar, ama bundan sonrası için daha fazla alırsın diyorlar. Oğlum sağlıklı olsun da 💙
teletabi AysenurGA o herkeste aynı olmuyor kuzum kimisi son aylarda hiç kilo alamıyor. Sağlıcakla gelsinler en önemlisi o ama sen çokta takma alemi boşver 🥰🤲🏻
teletabi Kumsallina95 ben çok pantolon giymem böyle çok çok önemli bi işimiz yoksa yada biyere gitmiyosak genelde eşofman altı yada penye tarzı pantolon giyiyorum beli lastikli ama oğlumda yazdı mesela iyi oluyodu onlar tiril tiril bunda tam kışa denk geldim sanırım hamile pantolonu felan almam gerekicek benimde 🤣🙈
DeryaSekban teletabi 16+3 olduk bizde 🖤 dün hem cinsiyetimizi öğrendik hemde kilomu 145 gr çıktı boyumuz ise 11.5 cm 🤦♀️ çıldırmak üzereyim arkadaşlar bu ne kadar mucizevi bir şey ya