Belacivciv teletabi Cidden öyle ne kadar yesen de almıyorsun 😂 Sağlıkla doğsunlar da gerisi önemli değil ya
gamzosgamzos teletabi yaaa bende kızıma 63 ile hamile kalıp 86 ile dogum yaptim 19 ay sonra 49 a dustum hic kilo almak istemiyorum 🙈
teletabi gamzosgamzos aslında sağlıklıysak kilo çokta önemli değil sanırım herkes aksini istiyor neye sahipsek tam tersini istiyoruz bende mesela umarsızca tombiş bişey olmak istiyorum bir panda gibi 🤣böyle yuvarlanamıyorum kemiklerim batıyo🤣🤣🤣
teletabi tazeannecik1 nuraya gidiyorum canım içlerinde en iyisi oymuş. Gerçi doğuma yakın istanbula gidicem oğlumu orda almıştım kucağıma nasipse bunuda orda düşünüyoruz 🤗eşim pek istemiyor burayı
tazeannecik1 teletabi Evet Nuray hanıma ilgili iyi diyorlar ama hastane ve çalışanlar maalesef 🙃 Yaa hadi bakalım Allah hayırlısını versin İnşallah sağ salim kucağına alırsın ☺️
Kumsallina95 teletabi 73 ile başladım 18+5 geçen ay 75 olmuştum 😊 ikinci gebelik daha hızlı kilo alıyoruz sanki 😊
gamzosgamzos teletabi yaaa kıyamam o zaman gonlune gore versin Rabbim tombis tombis yanakların olsun inşaAllah 🙏😊😍
mommasBoys teletabi hiç sorma almadım almadım 7.aydan itibaren rekora koşuyorum 😣 67 ile hamile kaldım 81 kilo olmuşum 36+5 bakalım finali kaçla görcez😬
teletabi tazeannecik1 malesef hastane biraz değil baya sıkıntılı bir düzeltemediler gitti 🤦🏼♂️ Amin inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşalım miniklere 🥰🤲🏻
mommasBoys teletabi ah keşke öyle olsa😅 3 kilosunu kendine alıp 11 kilosunu annesine bıraktı miniğim🥰 sağlık olsun