Missing86 Bebebebe bende aynıyım, sadece hareketler devam ediyor ogluşumun .. ama dogum agrisi sancısı hic bir belirti yok valla
Missing86 Bebebebe inşallah canim,Allah ım hepimize nasip etsin sağlıklı bir şekilde doğumlarimizi.. bebislerimize saglikli sekilde kavuşalım
RabiaKose Bebebebe aynıyız 😁 sanki adetime bir gün varmişta kasıklarım belim bacaklarım ağrıyor gibi başka belirti yok maalesef 😬 bir de benim erken doğum riskim vardı duayi fazla kaçırmışım galiba şimdide gelmek bilmiyor ahahaha 😂😁😬
Bebebebe RabiaKose 😂😂😂😂😂 ayy aynıı benimde 20. haftalaarımda bana bebek aşağıda gbi yat harket etme diyodu soktor🤭🙄 şimdi de bu bebek yukarı kaçmış diyo🤦🏻♀️😂
TuubAda RabiaKose benimde öyle bir riskim vardı sanırım bende fazla dua ettim zamanını bekle demiştim oysaki 🤗
Bebebebe Seldamm kaç haftalıksın canım . benimkinin başını hala sağ tarafta hissediyorum resmen ortada değil 🤷🏻♀️ ortaya gelecek de yola girecekte . iyice stres yaptım bu durumu
Seldamm Bebebebe benim xe ayni bende aizlere soracaktim.canim ya basi sol tarafta ayaklari sag gogsuumun altinda 39+2 olduk ne zaman donecek bilmiyorum kizim 38 . Haftada gelmisti coktan
zeynepemiromer Bebebebe oyle valla canim baslar iyi di bu son zamnalar gelmiyorlar biz de stres yapiyoruz ya hayurlisi ile gelselerdi
Bebebebe Seldamm aynen benimde baş sağda ayaklar sol göğsümün altında belki aynı şeyi yaşayan vardır 39+5 im ne zaman döncek vakit geldi artık . kayınvalidem merak etme döner diyo ama ben korkmaya başladım
Bebebebe TuubAda yok canım kalmadı yememiş demekki bilemiyorum veya yeni yapmıştır ama yapmştı dedi doktorum.
RabiaKose TuubAda Şimdi konuşuyorum oğlumla artık gelebilirsin sıkıntı yok diyorum ahahaha bakalım son 2gün 😂😂😂
Yldz4747 Bebebebe Bende açıköğretim de okuyorum sınavım 13 Kasım da doğumum 3 gün sonra. Sabırsızlıkla doğmasını bekliyorum kendini biraz toparladım da öyle sınava gideyim