Bianneadayiii Aysun1274 doğru orası öyle de ben de başladım devam edeyim dedim çokta paylaşım yapıyor doktor gidenlere de sordum memnunlar o yüzden şimdi başka düşünemedim ben
Aysun1274 Bianneadayiii kızımda ilk başladım sonuna kadar gittik bu sefer 2. Olduğu için mi bilemiyorum pek öyle yapmadım 😂😂
Ozlemle Aysun1274 Memorial Özgüç Altun’a takipliyim ve gayet memnunum bana Doğum konusunda çok güven ve güç veriyor huzurlu hissediyorum umarım Doğumdan sonra da aynı fikirde olurum 😇
Bianneadayiii Aysun1274 ilkini Özlem hanımda mı yaptınız ? Normal miydi memnun kaldınız mı bilgilendirirseniz sevinirim :)
Aysun1274 Bianneadayiii ilk medikal palacede Mustafa beyde yaptım Özlem hanımda gelinimiz yaptı arkadaşım yaptı ve çok memnun kaldılar
Ebeyim Bianneadayiii ilk de erşat batmaz cerrahisi çok m iyi sezerayan olmak istediğimden ona önem verdim
Aytflz Kızlar hüma gönül erkan doğum ücreti ne kadar bileniniz var mı ben ağrıdayım şuan iş sebebiyle ama doğuma ailemin yanına kayseriye geleceğim gönül erkan da muayene falan oldum bayağı ilgili ama doğum ücretini bilmiyorum bileniniz var mı acaba
Zehraspl Aytflz canim istersen hastaneyi ara sor ben oyle yaptim testler icin ayrintili usg icin felan hep aradim hastaneyi
Bianneadayiii Aysun1274 normal doğum mu yaptılar sezaryen mi, bilgi verdiğiniz için teşekkür ediyorum
bircicekannesii Aysun1274 Mustafa Oğuz Yılmaz mı acaba? Bide memnun muydunuz kendisinden ve hastaneden bilgi verir misiniz seçeneklerim arasında da