balbocegim27 Ilkayy ayy sorma benim de 24 günüm kaldı açılmam var baş aşağı da donmuş baskı hissedersen gel dedi tüm bunlar olmadan önce kucağıma almak için can atan ben şimdi diyorum ki nasıl bakcam karnimdayken daha iyi korurum onu falan tuhaf duygular icerisindeyim
Kumsal0920 Ilkayy son 1 hafta ve hem çok istiyorum kızıma kavuşmayı hemde korkuyorum sabaha kadar uyumuyorum tüp bebek tedavisine başladığım güne dönüp bakıyorum ama şimdi son 1 hafta sonra onu koklamak öpmek ona sarılmak istiyorum sanırım depresyona girdim 😂😂
Kbrmm7 balbocegim27 yalnız olmadığıma sevinsen mi üzülsem mi bilemedim aynı psikolojideyim bende kimse de anlamıyor halimden kendi kendime içim içimi yiye yiye bi hal oldum Doğumdan korktuğumu düşünüyorlar öyle değil diyorum kimse anlamıyor 🙄🙄 simdi de vaktimiz gecti acaba bu şekilde düşündüğüm için mi gelmiyor diyorum psikolojim hiç iyi değil ne yapacağımı da bilmiyorum gerçekten 😒😒
Anneolmayolunda- Son 16 hem çok heyecanlıyım hem de yeni yeni endiselrr çıktı kafamda yeterim inşallah ya çok zorlanırsam iyi bakamazsam gibi 🤦♀️ birde grip oldum inşallah iyi olmadan gelmez bebeğim onu nasıl öpüp koklarım
AnneBebek0 Ilkayy Son 4 gün 🙈 ama hic bir belirti yok😊 insan simdi böyle heyecan yasarken kucagina yavrumu aldim mi nasil olacak 😍
Ilkayy AnneBebek0 benim sezeryan canım. Ondan belirleye gerek yok bende sağlıklı gelsin de bebiş istediği zaman gelsin ☺️