Sogancik Pirayeada yok canım kapatmıyor. Bende de kullanırken aynısı olmuştu. Bazen zor sokuyordum. Vajina girişi şişti mi diyordum hatta.
Emleyla Pirayeada uzamasa bile en azından açılmasın doktor bana dedi ki sabit kalsinda açılmasın önemli olan o kuzum ❤️😘 çok şükür uzadı kaç ay sonra amanbu sefer de bebeğin suyu fazla dedi😓
Sevilss Pirayeada prospektüs te yazıyordur okursan ama genel amacı düşük ve erken doğumu önlemek ilacın riskinize göre kullanıyorsunuz miktarını
Ayse254 Pirayeada ben de bi ara öyle düşünüyordum ama birçok hamile var aylarca kullanan zararlı bi durum olsa doktorlar da uyarır heralde 🤷🏻♀️
gulsenimu Pirayeada kesinlikle katiliyorum ben de aynisini hissediyorum. hatta yapisiyor iceri itemiyorum.
gulsenimu Pirayeada evet benim de serklajim var, hamilelik doneminde hic iliski yasamadik .doktorunuza sordunuz mu fitili kullanirken zorlaniyorum diye? ben ilk kontrolde soracagim resmen vajinam daralmis hissediyorum.
ceylan_34 Pirayeada bende serklajliyim ve progestan 4 5 haftalikken basladim kullanmaya simdiyse 24+5 hamileyim
minikane21 ZZeynepP1903 bende yetersiz bi tedavi. benim rahim agzi 28 mm di hunilesme yoktu. gunde 2 progestan fitil 3 günde 1 pruluton vurguluyorum. suan 29.haftadayım rahim agzi 41 mm oldu ama tedavi aynu şekilde devam ediyor kasılmalar başladı diye doktorum ilaçları kesmiyor 34 de birakcaz dedi
mutlugebeee minikane21 benimde sizin gibi sadece proluton vurulmuyorum ama hiçbir işe yaramadı 28′den 25′e sonra 22 mm’e düştü. Magnezyum kullanıyor musunuz kasılmalarınız için?
ZZeynepP1903 minikane21 siz baya bişe kullanıyomussunuz faydası oldu yani öyle mi. Banada az geldi verdigi doz acıkcası ayın 20 sinde kendı doktorum gel kontrol edelim dedi bakalım artık ne durumda olucak ona göre bi yol söyler sanırım 🤦🏻♀️
minikane21 ZZeynepP1903 evet çok uzun zamandır kullanıyorum birde yatmadım ben genelde kendi işimi yaptım toplasam 10 gun yatmamışımdır yani . Önce Allah ’ın izni sonra ilaçların etkisi ile şükür uzadı uzunluk