Gonul_enes Bebiscann hiii, benim hic aklima gelmeid oyle emzirmek, asiri canim yaniyodu cumki, neyse oyle yada boyoe gecti gitti zaman..kaderleri guzel olsun ins
UmutsuzPolyanna Bebiscann kız şimdi gördüm 🤭🤭 moderatörlük günlerinin yoğunluğu arasında kaynadı dermişim 😜🥲🤭 maşallah canım senin gibi doğumunda güzel, süper geçmiş Muhammed ve kardeşlerine Allahım uzun uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah 🤩🤩😍
Durubebegim Bebiscann kankam yaaaa tamda kalbin gibi güzel bir doğumun olmuş Allah paşanı sana bağışlasın😇🧿🙏
Yigit_Aras9 Bebiscann 💕😍😍 😂dinlene dinlene okudum brnm hiakyemden de uzunmuş gı 😘 4 aylık oldunuz bile🥺rabim derdini göstermesin sağlkklı ömrüler nasip etsn inşlahh ameliyat fotonu istiyorum
Durubebegim Yigit_Aras9 Şimdi kendi kimi okudum da ne kadar kısa yazmışım hatta hiç yazmamış gibiyim😂 Çünkü benim doğum çok kısa sürmüştü ne yazabilirdim ki Hastaneye gitmem doğurmam bir oldu😂😂
Yigit_Aras9 Bebiscann bende yanımda makyaj götürmüştü o acıyla aklima gelmedi eve gelm çantada görünce aklima geldi o anki pişmanlık yüzüme böyle yansıdı🥺😫
Yigit_Aras9 Durubebegim 😂😂😂aşkm sen benım kini okduun mi bebişcanın profiline gir benm eski hesaba beni etiketlenmiş hikayem orda var