Bebiscann betulturker hastanenin kantininden gece vakti Bebelac aldık, keşke önceden çantama koysaydim, diğer iki çocuğum da sütüm hemen gelmişti onun için akıl etmedim canim canım ama çok şükür artık kullanmıyoruz eve gelip yıkaninca sütüm geldi
Bebiscann istanbullugelin34 bingöldeyim, çekilmiyormuş normalde ama ben doktorumu beklerken doğumuma girecek iki stajyer ile tanıştım sohbet ettik rica ettim tamam dediler eşim ameliyathanin önündeydi ondan telefonumu aldılar, çektiler onlara çok teşekkür ettim🥰 o anki benim şansımdı yani😃
Mervekrby Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏 benim de 2 normal doğumum oldu 3. Ye hamileyim sezaryen olup bağlatmak istiyordum ama korkuyorum normalden de korkuyorum Allah yardım etsin kafam çok karışık ikiside zor doğum bir şekilde kurtulacağız 🥰
Sibel_99 Bebiscann çok güzel bir doğum hikayesi bende 12 ekimde sezeryan olucam ilki ozeldeydi bu devlete olacak biraz korkuyorum ama çok heyecanlıyım biran önce bebeğime kavuşmak istiyorum sütüm gelmez diyede çok korkuyorum ama inşallah gelir ilk bebegimde hemen gelmişti rabim hepimizi sağ salim bebelerimeze kavuştursun insallah
Fatmanurtrlk Bebiscann masallh 😍 hersey gozumun onunde canlandi benim de bu ikinci sezeryanim olacak gun yaklastikca bir korku sariyor yinede. sonunu dusunerek sakinlesiyorum bende 15 gun kaldi banada 😇😇
Htcnaz Bebiscann Devlet hastanesinde yaptım demişiniz eşiniz nasıl görebiliyorki hemen bebeği odaya çıkınca gösteriyorlar bildiğim ve de istanbuldaki devlet hastanelerinin birindemi yaptınız acaba
Bebiscann Htcnaz bebegi ameliyathaneden çıkarıp eşime teslim etmişler, hastanede bir kaç adet özel oda var biz özel bir oda ayarladık sabah erken gittiğimiz için eşim bebeği alıp oraya çıktı, bingölde yaşıyoruz, sonradan çıkardılar eşimi