MMmerve_ Bebiscann ya cok hosuma gıttı ınsallah benımde bukadar kolay ve en hafıfınden gecer ılkı cok kotuydu ınankı:( oyuzden spınal olucam ınsallah bu sefer cok cok olumlı gecerde bende yazarım
Bebiscann MMmerve_ inşallah canım korkma sadece bebeği çıkarırken çekişme oluyor onun dışında çok güzel geçiyor inan bana, inşallah bu perşembe gecesinin hatrına Rabbim sana çok kolay bir doğum nasip eder canım 🙏🙏🙏❤️❤️❤️😍😍🥰
MMmerve_ Bebiscann 29uncu haftadayım sankı yarın olucakmısım gıbu bı heycan falan ne bılım okudukca o an gozumun onune geldı ınsan duygulanıyo bıde hormonlar tavan bende
MMmerve_ Bebiscann ya ıste panık yapmazsam ıyı benım korkum bu yonde 🤣 cunku benı kesmeyın be bayıllmadımmmmm dıye bagırmıs bı ınsanım 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bebiscann MMmerve_ yok yok iyice uyuşmanı bekliyorlar, panik olunca da direk sakinleştirici veriliyor canım korkma😃
Bebiscann Amt54 canım evet devlette doğum yaptım, dikiş işlemleri uzun sürdü sanırım bende anlamadım ya sakinleştirici verdiler ya uyuttular, bi ara uyudum yani 5 dk felan
Amt54 Bebiscann anladım devlette doğum yapma ihtimalim var ama ben tamamen uyuşmak istemiyordum onu çok merak ediyordum belden uyuşma varmı diye oyüzden sormuştum