UmutsuzPolyanna Bebiscann kız şimdi gördüm 🤭🤭 moderatörlük günlerinin yoğunluğu arasında kaynadı dermişim 😜🥲🤭 maşallah canım senin gibi doğumunda güzel, süper geçmiş Muhammed ve kardeşlerine Allahım uzun uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah 🤩🤩😍
Bebiscann UmutsuzPolyanna he yaa polyanna bu moderatörlük baya yordu seni bacım ekmek bile kurutamamışsın kesin😂 çok teşekkür ederim canım en güzel doğumlar senin olsun 😘😘😍🙏
Azizinannesi2 Bebiscann valla mamayı verdim uyukusu arasında hemen yaptım çıktım şimdi kahve yapıyorum gel içelim 😂
UmutsuzPolyanna Bebiscann evet Bayadır halk ekmekten ekmekte alamadım ama yeni ekmek keşfettim bimin simit ekmekleri içleri dolgun onlarda işe yarar djjdj🤣🤣 hemen yan tarafta fırın var ama Allah affetsin içleri bomboş ne doyurur ne dövülür ldjdj🤣 İnşallah 😍😍
Bebiscann MMmerve_ kankim o benim 😍😂 hoşgeldin doğum postuma, oku bakalım inşallah merak ettiğin herşeyi bulursun canım 🤗🤗🥰
MMmerve_ Bebiscann ya cok hosuma gıttı ınsallah benımde bukadar kolay ve en hafıfınden gecer ılkı cok kotuydu ınankı:( oyuzden spınal olucam ınsallah bu sefer cok cok olumlı gecerde bende yazarım