Busraderecam Sdacbc bazen 15 dkka oturuyorum üst üste isiyorum 😄 yatağa gidene kadar bida geliyor uykular haram
Sdacbc EczSinemltnlk 🥲aynen vallahı enfeksiyon var sandım başta damla damla gelince baktım herkezinki öyleymiş çok su içmiyorum içsem neolır hiç bilmiyorum tuvalette sabahlarım herlade 🤣
incimercan Melekanne91 ben de 29. Hafta içindeyim. Bizim de o günler yakındır 😂 benim de idrarım gelince ani bi sıkışıklığım oluyordu bi kaç hafta öncesine kadar. Tuvalete koşa koşa gidiyordum sanki gün boyu hiç gütmemişim gibi, çok zor tutuyordum 😀
Melekanne91 incimercan son aya gelince cok daha zor oluyo ya vallahi gece hic uyuyamiyorum ki helaya gitmekten gunduz uyuyorum esimde diyoki vurdun uykunun gozune be haatuuuooonnn😂gece horul horul uyurlar bise gormezler bilmezler konusurlar iste serserilik hep🤷♀️
Busraderecam Sdacbc babası asker hiçbir şey görmedi ki en son 6 ayliktim gördü neler çektiğimi bilmiyor 😔
Busraderecam Babyandmom22 Bende haftaya olucam çok korkuyorum bugün arkadaşım oldu çok acıdı dedi resmen doğumdan değil de ondan korkuyorum
Seymaayyy Sesli güldüm 😂 bende 25 haftalığım gecem gündüzüm oldu gündüz bukadar tuvalete gitmiyorum desem yeridir gece inadına daha cok geliyor oturup beklıyorum devamı gelsın dıye damla damla yatağıma gıtmemle geri gelmem bır oluyo 🤣😮💨
Sdacbc Seymaayyy benim gecemde gündüzümde bir valla 😣suda çok içmiyorum rahatsız oluyorum die yine ayni
Babyandmom22 Busraderecam bende korkuyorum ama kendimizi kasmayınca acımıyormuş bakalım inşallah kasmam
kubrapaltc Sdacbc Allahım yalnız değilim yani bütün gece resmen pestilim çıkıyor tuvalette gidip gelmekten 😟😔😔