Sdacbc minime-baby damla damla gliyor bide ay çok kötü oluyorum ya biran önce doğalardı sağlıklı bi şekilde bitmiş canım seninki bizim çok gibi daha 🥲
Ayssunn Sdacbc enfeksiyonda olabilir bende hamilelikten sanıyordum enfeksiyon çıktı bir idrar testi verin bence benimde son 18 gün
Sdacbc Melekanne91 son aylarda oluyor sanırım idrar meselesi bide ben ilk hamile oldğum sıralar çok oluyodu tam bitti he dedim tekrar başladı kraplarınız varmı peki 😫
Gokce91 Evet gece 4-5 kez maalesef, eşim artık salonda yatıyor çok rahatsız ediyorum onu, zaten yatağa dönünce onun uyku sesine uyuyamıyorum
Gul-42 Gokce91 bn yataktan o kadar zor klkıorum kı anlatamam az once dusuyordum esım son anda tuttu yanı
Melekanne91 Sdacbc olmaz mii surekli cok artti hatta bide benim mide skntim cok yanma agri iyice sıkısti artik organlarim galiba oglum yine masallah diyeyim tabi ama cok asiri hareketli tekmeler havada ucusuyor.bel agrilarim basladi bikac gundur.hayirlisiyla dogursam artk diyorum🤲
Melekanne91 incimercan 😅😅gülmek guzeldir💕vallahi ne yapayim cok kalkiyorum bazen sayamiyorum bide sanki hic gitmemisim gibi allahim kasilmalarla uyaniyorum altima edicem gibi zor gidiyorum ulasiyorm uyku sersemi 🙈
Sdacbc Gul-42 ahah aynen bebiş hareketlnince tekrar gliyor özellikte gece hiç durmuyor benimki 😂artık koyu vericem diyorum ya
Babyandmom22 Benimde son 19 günüm direniyorum. Tuvaletin olduğu koridora yatak kurup yatasım var🤦🏻♀️
Sdacbc Babyandmom22 😂😂kuryabani giibi ortalıkta geziyorum artık 🥲hasta bezi taksakta salsakmı acaba 😂😂
EczSinemltnlk Sdacbc Bu kervanda arkanız bir hayli kalabalık ve bende varım maalesef 🙆🏼♀️ 34. Haftaya giriş yaptım,baş aşağı geliş şu an pozisyonu ve mesaneme bir hayli baskı yapıyor gece kaç kez kalktığımı artık sayamıyorum🤦🏼♀️ elimi yıkıyorum çıkmadan tekrar geliyor ve damla damla geliyor o daha da sinir ediyor beni 🤭😁
Sdacbc EczSinemltnlk 🥲aynen vallahı enfeksiyon var sandım başta damla damla gelince baktım herkezinki öyleymiş çok su içmiyorum içsem neolır hiç bilmiyorum tuvalette sabahlarım herlade 🤣
incimercan Melekanne91 ben de 29. Hafta içindeyim. Bizim de o günler yakındır 😂 benim de idrarım gelince ani bi sıkışıklığım oluyordu bi kaç hafta öncesine kadar. Tuvalete koşa koşa gidiyordum sanki gün boyu hiç gütmemişim gibi, çok zor tutuyordum 😀